Αρχική » Διεθνή

Tρελάθηκε ο Πούτιν με τον Τούρκο εκπρόσωπο του Ερντογάν – Δείτε τι έκανε

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είδε με... καλό μάτι τα φιλιά και τις αγκαλιές του εκπροσώπου της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραχίμ Καλίν.

Ιωσήφ Σηφάκης Διεθνή
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είδε με... καλό μάτι τα φιλιά και τις αγκαλιές του εκπροσώπου της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραχίμ Καλίν.

Το όνομα του Ιμπραχίμ Καλίν είχε έρθει προσφάτως στο προσκήνιο για κάποιες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας. Ο ίδιος θεωρείται ο ισχυρότερος άνθρωπος δίπλα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ θεωρείται από πολλούς ο διάδοχός του. Αυτή τη φορά, ο ίδιος βρέθηκε στο… στόχαστρο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τις δύο προηγούμενες ημέρες (17-18/9) διεξήχθη στη Σαμαρκάνδη του Ουζμπεκιστάν η Σύνοδος του Οργανισμού της Συνεργασίας της Σανγκάης (SCO).

Εκεί το παρόν έδωσε και ο Τούρκος εκπρόσωπος, ο οποίος αποδείχθηκε ιδιαίτερα εκδηλωτικός.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων χαιρετισμών ο ίδιος δεν έμεινε στα… τυπικά, αλλά προχώρησε αγκαλιές και φιλιά, κάτι που προκάλεσε την έκπληξη του Ρώσου Προέδρου. Μάλιστα, η κάμερα τον «συνέλαβε» να απευθύνεται σε κάποιον, μιμούμενος τις κινήσεις του.

Πούτιν: Η μίμηση του χαιρετισμού του Καλίν

https://youtu.be/amQPrgVzKas

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Tρελάθηκε ο Πούτιν με τον Τούρκο εκπρόσωπο του Ερντογάν – Δείτε τι έκανε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωσήφ Σηφάκης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ