Αρχική » Διεθνή

Ερντογάν: «Φουντώνουν» οι φήμες για την υγεία του – Έπαθε εγκεφαλικό;

«Φωτιά» έχουν πάρει οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή
«Φωτιά» έχουν πάρει οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τον περασμένο Οκτώβριο είχατε διαβάσει στο Sportime για την επιδείνωση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αυτή τη φορά, το συγκεκριμένο ζήτημα έρχεται ξανά στην επιφάνεια με αφορμή την ακύρωση μεγάλης προγραμματισμένης ομιλίας του.

Ο Τούρκος Πρόεδρος λοιπόν δεν θα εμφανιστεί να μιλήσει στην Προύσα, με τοπικό βουλευτή του κόμματός του να κάνει λόγο για κοινό κρυολόγημα. Παρόλα αυτά, στα social media φουντώνουν ανεπιβεβαίωτες φήμες που φέρνουν τον Ερντογάν να έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο!

Είναι χαρακτηριστικό πως τα έξοδα και όλες οι προετοιμασίες φαίνεται να ανήλθαν σε 2,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (145.000 ευρώ).

«Η Συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιείτο με την παρουσία του Προέδρου μας, Recep Tayyip Erdoğan, και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των Ιδιωτικών και Δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του Προέδρου μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση από τον επικεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα, Νταβούτ Γκιουρκάν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: «Φουντώνουν» οι φήμες για την υγεία του – Έπαθε εγκεφαλικό;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ