Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Διαλύουν τους Τούρκους στην Συρία οι Κούρδοι – Κουρδική αντεπίθεση

Tα τουρκικά στρατεύματα «υπέστησαν σοβαρές απώλειες ως αποτέλεσμα της επίθεσης των Κούρδων της Συρίας».

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Διαλύουν τους Τούρκους στην Συρία οι Κούρδοι - Κουρδική αντεπίθεση

Διαλύουν τους Τούρκους στην Συρία οι Κούρδοι, μετά από κουρδική αντεπίθεση που είχε ως αποτέλεσμα Τούρκοι στρατιώτες να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με συριακές πηγές, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο avia.pro, τα τουρκικά στρατεύματα «υπέστησαν σοβαρές απώλειες ως αποτέλεσμα της επίθεσης των Κούρδων της Συρίας».

Οι ίδιες πηγές, θέλουν οι Κούρδοι της Συρίας να επιτέθηκαν σε τουρκική στρατιωτική βάση στη βόρεια Συρία, με αποτέλεσμα ζημιά στις υποδομές της βάσης κοντά στο Τελ Ριφάτ, αλλά και έως επτά νεκρούς.

Να σημειωθεί πως οι Κούρδοι της Συρίας είναι εξοπλισμένοι με τελευταίας τεχνολογίας οπλικά συστήματα από τους Αμερικανούς.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που άλλη μία τουρκική βάση στο βόρειο Ιράκ υπέστη ισχυρό χτύπημα από ιρανικά drone.

Η στρατιωτική βάση των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Μπαμάρνι του Ιράκ δέχτηκε συνολικά 14 χτυπήματα.

Διαλύουν τους Τούρκους στην Συρία οι Κούρδοι – Κουρδική αντεπίθεση

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες δηλώσεις από την Άγκυρα την ώρα που ο τουρκικός στρατός προετοιμάζεται για στρατιωτική επιχείρηση στην Βόρεια Συρία, η οποία δεν έχει πραγματοποιηθεί λόγω αντίδρασης της Ρωσίας και του Ιράν.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους Ρώσους, όλα τα τουρκικά Bayraktar της Ουκρανίας είτε απενεργοποιήθηκαν ή καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Πλέον ο Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας «δεν μπορούν να πραγματοποιούν επιθέσεις με drones», σημειώνεται.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι εξοπλίζονται κατά των ελληνικών Απάτσι και Kιόβα

Έρχεται σύστημα ομπρέλα κατά των τουρκικών πυραύλων;
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαλύουν τους Τούρκους στην Συρία οι Κούρδοι – Κουρδική αντεπίθεση». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ