Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Η θερμή υποδοχή Τσαβούσογλου στον Δένδια τρέλανε τον Αμερικανό πρέσβη

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας και ο Τούρκος ομολογός του Τσαβλούτ Τσαβούσογλου, αγκαλιάστηκαν θερμά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Η θερμή υποδοχή Τσαβούσογλου στον Δένδια τρέλανε τον Αμερικανό πρέσβη

Η θερμή υποδοχή Τσαβούσογλου στον Δένδια και η αγκαλιά των δύο τρέλανε τον Αμερικανό πρέσβη.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας και ο Τούρκος ομολογός του Τσαβλούτ Τσαβούσογλου, αγκαλιάστηκαν θερμά στις σκάλες του αεροπλάνου, γράφει η τουρκική Μillieyt για την υποδοχή που επιφύλασσε ο Τούρκος αξιωματούχος στον Έλληνα ΥΠΕΞ.

«Ο επισκέπτης υπουργός είπε ότι δεν χρειάζεται νέος σεισμός για να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επίσκεψη δίνεται στους τίτλους των ελληνικών ΜΜΕ», αναφέρει το τουρκικό ρεπορτάζ.

«Ενώ η ελληνική ομάδα διάσωσης έσωζε τους σεισμόπληκτους από ναυάγιο στο Χατάι, οι εικόνες των δύο ειδικών να αγκαλιάζονται και να κλαίνε είχαν μεγάλη απήχηση και στις δύο χώρες», σημειώνεται, για την εικόνα των δύο διασωστών από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Η θερμή υποδοχή Τσαβούσογλου στον Δένδια τρέλανε τον Αμερικανό πρέσβη

«Εκτός από τους επίσημους θεσμούς στην Ελλάδα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, πανεπιστήμια, συνδικάτα και δήμοι κινητοποιήθηκαν για να βοηθήσουν την Τουρκία. Ενώ αεροπλάνα που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή του σεισμού απογειώνονται από την Αθήνα ένα-ένα, υπάρχουν και εκστρατείες αιμοδοσίας», σημειώνουν οι Τούρκοι.

Η αγκαλιά Τσαβούσογλου – Δένδια «τρέλανε» και τον Αμερικανο πρέσβη στην Τουρκία.

Ο Τζεφ Φλέικ χαρακτήρισε την αγκαλιά των δύο ΥΠΕΞ «θαυμάσια».

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Τουρκία: Toύρκοι στρατιωτικοί ευχαριστούν τους Έλληνες – Έχετε Τούρκους αδελφούς εδώ όποτε μας χρειαστείτε

Τουρκία: Δήλωση ΣΟΚ Τούρκου βουλευτή της επαρχίας που έγιναν οι δύο σεισμοί – Ήξεραν ότι θα γίνουν δύο σεισμοί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η θερμή υποδοχή Τσαβούσογλου στον Δένδια τρέλανε τον Αμερικανό πρέσβη». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ