Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Πυροβολισμοί στο Αιγαίο λένε οι Τούρκοι – Τι έγινε ανοιχτά του Φαρμακονησίου

Έβαλαν μπροστά τους ψαράδες οι Τούρκοι για να στρώσουν το έδαφος για θερμό επεισόδιο;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά

Πυροβολισμοί στο Αιγαίο λένε οι Τούρκοι σε περιστατικό τουρκικής και ελληνικού περιπολικού σκάφους και τουρκικής ακταιωρού ανοιχτά του Φαρμακονησίου.

Το πρωί της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, περιπολικό σκάφος του ελληνικού Λιμενικού «ενώ εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία προς αναγνώριση τριών τουρκικών αλιευτικών σκαφών που αλίευαν στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά ν. Φαρμακονησίου, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, δέχθηκε παρενόχληση από τουρκική Ακταιωρό, η οποία εκτέλεσε επικίνδυνους ελιγμούς με σκοπό τον εμβολισμό του», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ελληνικό το Λιμενικό.

«Στη συνέχεια το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους ΛΣ-ΕΛΑΚΤ προέβη σε ρίψη προειδοποιητικών βολών σε ασφαλή τομέα και η τουρκική Ακταιωρός αποχώρησε από το σημείο κατευθυνόμενη ανατολικά προς τα τουρκικά παράλια», αναφέρεται.

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι, με ανακοίνωση της τουρκικής ακτοφυλακής, σε μία είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας αρκετές ώρες μετά, αναφέρουν πως «η ομάδα της ελληνικής ακτοφυλακής στην περιοχή απομακρύνθηκε από το σκάφος της ακτοφυλακής, το οποίο στάλθηκε άμεσα στο σημείο και τα τουρκικά αλιευτικά σκάφη εξασφάλισαν τη συνέχιση της κυνηγετικής τους δραστηριότητας».

Πυροβολισμοί στο Αιγαίο λένε οι Τούρκοι – Τι έγινε ανοιχτά του Φαρμακονησίου

Πυροβολισμοί στο Αιγαίο λένε οι Τούρκοι - Τι έγινε ανοιχτά του Φαρμακονησίου

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Τούρκους, οι ομάδες της ελληνικής ακτοφυλακής «άνοιξαν πυρ στον αέρα κατά την απομάκρυνση από την περιοχή« ενώ όπως σημειώνεται το σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής «πυροβόλησε ξανά στον αέρα και απάντησε με τον ίδιο τρόπο».

Το άσπρο μαύρο οι Τουρκοι στο Αιγαίο, για μία ακόμη φορά, ενώ προσπαθούν να ανεβάσουν τους τόνους κάνοντας το… άσπρο μαύρο.

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει επίθεση από 150 Bayraktar ταυτόχρονα; – Τι ανακοίνωσε ο άνθρωπος που τα φτιάχνει

Φαρμακονήσι: Τουρκική ακταιωρός προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού – Απάντηση με βολές! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πυροβολισμοί στο Αιγαίο λένε οι Τούρκοι – Τι έγινε ανοιχτά του Φαρμακονησίου». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ