Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Bayraktar: Μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει επίθεση από 150 Bayraktar ταυτόχρονα; – Τι ανακοίνωσε ο άνθρωπος που τα φτιάχνει

Σύμφωνα μάλιστα με τον Σελτζουκ Μπαϊρακτάρ τα μη επανδρωμένα πολεμικά αεροσκάφη «θα ρίξουν τα πολεμικά αεροσκάφη 5ης γενιάς (σ.σ. σαν τα F-35) στο μέλλον».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Bayraktar: Μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει επίθεση από 150 Bayraktar ταυτόχρονα; - Τι ανακοίνωσε ο άνθρωπος που τα φτιάχνει

Bayraktar: Μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει επίθεση από 150 Bayraktar ταυτόχρονα και τι ανακοίνωσε για τον αριθμό τους ο άνθρωπος που τα φτιάχνει.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Baykar, Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, αναφέρθηκε στον κατάλογο των οπλισμένων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (SİHA) της Τουρκίας.

Ο Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο τουρκικό tv100 ανακοίνωσε ότι η Τουρκία διαθέτει περίπου 150 Bayraktar TB2 SİHA.

«Η Τουρκία έχει περίπου 150 Bayraktar TB2 και περίπου 12 AKINCI. Υπάρχουν πολλά μικρά. Υπάρχουν άφθονος ΑΝΚΑ». είπε.

Ο Μπαϊρακτάρ ανέφερε ότι δεν θα υπάρχουν ποτέ τόσα AKINCI TİHA όσο το Bayraktar TB2 στο απόθεμα, επειδή το AKINCI είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα που μπορεί να μεταφέρει όλα τα είδη πυρομαχικών.

«Το AKINCI μπορεί να μεταφέρει όλα τα είδη πυρομαχικών που μπορεί να μεταφέρει ένα μαχητικό αεροπλάνο. Έρχονται και πύραυλοι αέρος-αέρος. Αν και πετά με πιο αργή ταχύτητα μπορεί ακόμα να πάει σε μεγάλα υψόμετρα και να μείνει στον αέρα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Σελτζουκ Μπαϊρακτάρ τα μη επανδρωμένα πολεμικά αεροσκάφη «θα ρίξουν τα πολεμικά αεροσκάφη 5ης γενιάς (σ.σ. σαν τα F-35) στο μέλλον».

Bayraktar: Μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει επίθεση από 150 Bayraktar ταυτόχρονα;

Nα θυμίσουμε πως οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να αντιμετωπίσει το κύμα των 100 Bayraktar που θα την πλήξουν αρχικά.

Σύμφωνα με τους τουρκικές πηγές, μετά τα Bayraktar, τα οποία θα πλήξουν και τους ελληνικούς S-300 (σ.σ. όπως έκαναν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ), η Τουρκία θα σηκώσει το σύνολο των 245 μαχητικών F-16 που διαθέτει.

Η Ελλάδα, την ίδια ώρα, όπως σημειώνουν οι Τούρκοι, δεν μπορεί να σηκώσει ταυτόχρονα πάνω από 85 μαχητικά αεροσκάφη, λόγω μεγαλύτερης απόστασης που πρέπει να διανύσουν τα ελληνικά μαχητικά.

Οι Τούρκοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία και στα τέσσερα ιπτάμενα τάνκερ που διαθέτουν, τα οποία και θα τους επιτρέψουν να έχουν περισσότερη ώρα τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τους στον αέρα.

Βέβαια να σημειωθεί πως για να απογειωθούν 100 Bayraktar πρέπει πρώτα να έχουν… διάδρομο για να απογειωθούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει επίθεση από 150 Bayraktar ταυτόχρονα; – Τι ανακοίνωσε ο άνθρωπος που τα φτιάχνει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ