Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Το τερμάτισε η Τουρκία – Είμαστε έτοιμοι για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Έτοιμη ακόμη και για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι η Τουρκία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας έκανε ενημέρωση λέγοντας ότι η Τουρκία είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο 3ου Παγκόσμιου Πολέμου

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας έκανε ενημέρωση λέγοντας ότι η Τουρκία είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο 3ου Παγκόσμιου Πολέμου και επικαιροποιεί τα σχέδιά της.

Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης από τον ΣΚΑΪ., πηγές υπουργείου Άμυνας χθες: «Εάν ρωτάτε αν υπάρχει κίνδυνος ενός ολοκληρωτικού κινδύνου όπως στον Α’ και Β’ παγκόσμιο πόλεμο, φυσικά και είναι μια πιθανότητα. Εμείς ως Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάνουμε τις εκτιμήσεις μας σχετικά με την άμυνα και την ασφάλειά μας και επικαιροποιούμε όλα τα σχέδιά μας υπό το φως των νέων εκτιμήσεων. Μπορούμε να πούμε με άνεση ότι είμαστε μια από τις πιο προετοιμασμένες χώρες.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι ήδη ένας δυναμικός στρατός. Είναι ένας στρατός που εκτελεί συνεχώς δραστηριότητες σε πολλές γεωγραφικές περιοχές. Είναι ένας στρατός που έχει δοκιμάσει και εγκρίνει τα δικά του σχέδια και την εφοδιαστική του υποδομή. Πραγματοποιεί επίσης δραστηριότητες σε πολλά μέρη του κόσμου για την υποστήριξη της ειρήνης. Ουδείς και πρωτίστως η χώρα μας δεν θα ήθελε μια σκοτεινή εικόνα, όπως ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο στρατός μας είναι έτοιμος για κάθε σενάριο».

Παράλληλα, εκτεταμένες αναφορές υπάρχουν στον τουρκικό Τύπο με τη Yeni Safak να αναφέρει «Πλησιάζει ο μεγάλος πόλεμος», ενώ η Τurkiye έχει τίτλο «Eίμαστε έτοιμοι για τον παγκόσμιο πόλεμο».

Επίσης τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι «στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο έχουμε τον Tayfun», λέγοντας ότι «ο Tayfun φτάνει και στην Ελλάδα και στην Ιταλία».

Τουρκία: Δείτε τα όσα αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τερμάτισε η Τουρκία – Είμαστε έτοιμοι για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ