Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Rafale: Η προσθήκη που χρειάζεται να γίνει στα ελληνικά μαχητικά και φοβούνται οι Τούρκοι

Xρειάζεται κάτι ακόμα που δεν πήρε η Ελλάδα όταν έκανε την παραγγελία των γαλλικών μαχητικών.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Rafale: Η προσθήκη που χρειάζεται να γίνει στα ελληνικά μαχητικά και φοβούνται οι Τούρκοι

Τα ελληνικά Rafale είναι υπερόπλα, που όμοιά τους δεν υπάρχουν στην Ανατολική Μεσόγειο. Μόνο το Ισραήλ, με τα F-35, μπορεί να πει ότι συναγωνίζεται την Ελλάδα σε επίπεδο πολεμικών αεροποριών.

Με τα όπλα που διαθέτουν τα ελληνικά Rafale, τους υπερπυραύλους Meteor και τους MICA, καθώς και τα υπεραντάρ τους, οι Έλληνες πιλότοι δεν έχουν αντίπαλο στον αέρα.

Όμως χρειάζεται κάτι ακόμα που δεν πήρε η Ελλάδα όταν έκανε την παραγγελία των γαλλικών μαχητικών. Απαιτείται η προσθήκη και ατρακτιδίων Talios, για στόχευση και εμπλοκή αέρος-εδάφους.

Μάλιστα, η έλλειψη των ατρακτιδίων Talios, που προσφέρουν την δυνατότητα αυτόνομης στόχευχης κινούμενων στοιχείων ενώ καθοδηγούν και έξυπνα όπλα, ήταν κάτι το οποίο ανέφεραν και οι Τούρκοι.

«Είναι γνωστό ότι τα αεροσκάφη Rafale μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλά όπλα. Όμως τα μαχητικά προμηθεύτηκαν χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό για εμπλοκή αέρος-εδάφους», ανέφερε το turdef.com.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Η Ελλάδα θα πάρει συνολικά 350 Bradley M2A2 και θα τα αναβαθμίσει στα πρότυπα M2A3 ή M2A4

Δηλώσεις-πρόκληση από Τούρκο καθηγητή: «Η Τουρκία έχει δικαίωμα να εισβάλει στην Κύπρο» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Η προσθήκη που χρειάζεται να γίνει στα ελληνικά μαχητικά και φοβούνται οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ