Αρχική » Viral

Ρωσικό σύστημα ΑΙ: Ποιοι κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ρωσία και γιατί

Η ανάλυση του Hippolytus έδειξε ασυμφωνία.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Viral
Ρωσικό σύστημα ΑΙ: Ποιοι κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ρωσία και γιατί

Ποιοι κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ρωσία σύμφωνα με ρωσικό σύστημα ΑΙ.

Ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από την Cognitive Technologies, που ονομάζεται Hippolytus, αποκάλυψε μια σειρά από ενδιαφέροντα ευρήματα σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία.

«Το σύστημα έδειξε μια γρήγορη αντίδραση των δυτικών ειδησεογραφικών καναλιών σε πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή του ISIS, που μπορεί να υποδηλώνει προκαταρκτική προετοιμασία παραπληροφόρησης, αναφέρει η Cognitive Technologies.

Ρωσικό σύστημα ΑΙ: Ποιοι κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ρωσία και γιατί

Η ανάλυση του Hippolytus έδειξε ασυμφωνία μεταξύ της φύσης της τρομοκρατικής επίθεσης και της ιστορίας του ISIS, την ύποπτη αντίδραση των δυτικών μέσων ενημέρωσης, καθώς και την πιθανή επιθυμία αποσταθεροποίησης της εσωτερικής κατάστασης μέσω fake news στα κοινωνικά δίκτυα, σημειώνει το kulturainform.ru.

«Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης κατέστησε δυνατό τον εντοπισμό χειραγώγησης και παραπληροφόρησης από την πλευρά των βρετανικών και αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Το περιστατικό με τους Aster 30 σαν τους ελληνικούς που έκανε την Τουρκία να σκέφτεται πως υπάρχει πρόβλημα

Ρωσία: Τρομοκράτης έβγαζε φωτογραφίες στην Κωνσταντινούπολη λίγες μέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρωσικό σύστημα ΑΙ: Ποιοι κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ρωσία και γιατί». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ