Αρχική » Διεθνή

Ρώσοι: Έτσι θα γίνουν οι επόμενες επιθέσεις!

Οι Ρώσοι έχουν ξεκάθαρα σχέδια για τις επόμενες κρίσιμες επιθέσεις τους στην Ουκρανία.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Διεθνή
Ρώσοι: Έτσι θα γίνουν οι επόμενες επιθέσεις!

Νέες πληροφορίες έρχονται στο… φως, για το πώς οι Ρώσοι κάνουν τα επόμενα βήματα τους στην Ουκρανία. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μελέτης του Πολέμου, ενδεχομένως να εστιάσουν την επίθεση του τέλους της άνοιξης ή του καλοκαιριού στο δυτικό κομμάτι της περιοχής του Ντόνετσκ.

Η στρατηγική αυτή σκέψη, αναφέρει ότι η στρατιωτική διοίκηση της Ρωσίας, ίσως να θεωρήσει ότι η περιοχή κοντά στην πόλη Αβντιίκβα, μία πόλη-κλειδί στην πρώτη γραμμή του Ντόνετσκ.

Η συγκεκριμένη περιοχή γύρω από την πόλη αυτή, έχει καταληφθεί πριν μερικούς μήνες από τη Ρωσία, ενώ φαίνεται ότι ήδη έχουν γίνει επιθέσεις με μηχανοκίνητο τάγμα, ωστόσο η Ουκρανία έχει καταφέρει να τις αποκρούσει.

Φαίνεται ότι η Αβντιίκβα έχει τεθεί ως προτεραιότητα πλέον, ενώ από το μέγεθος των δυνάμεων που χρησιμοποιήθηκαν, είναι ξεκάθαρο το πόσο σημαντική θεωρείται.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Ουκρανοί αξιωματούχοι, οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν 36 άρματα και 12 τεθωρακισμένα οχήματα στην περιοχή Τονέκε.

Από κει και πέρα, τονίζεται ότι η Ρωσία μαζεύει προσωπικό σε τουλάχιστον τέσσερις άξονες, ωστόσο σύμφωνα με την ίδια αναφορά, θα μπορέσει να κάνει συντονισμένη και μαζική επίθεση μόνο σε μία υπηρεσιακή κατεύθυνση, λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού και σχεδιασμού.

Ρώσοι: Δείτε τι αναφέρει το Ινστιτούτο Μελέτης του Πολέμου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Έτσι θα γίνουν οι επόμενες επιθέσεις!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ