Αρχική » Διεθνή

Τουρκία: Πήραν τους Τούρκους στο κυνήγι στην Βόρεια Συρία – Άρχισε η υποχώρηση των Τούρκων

Οι Τούρκοι δηλώνουν πως δεν επιθυμούν πλέον την συνεργασία με τους μαχητές που ελέγχουν την συγκεκριμένη περιοχή.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Τουρκία: Πήραν τους Τούρκους στο κυνήγι στην Βόρεια Συρία

Τουρκία: Πήραν τους Τούρκους στο… κυνήγι στην Βόρεια Συρία, με τον τουρκικό στρατό να διαπραγματεύεται την υποχώρησή του.

Έτοιμος για μαζική επίθεση στη Βόρεια Συρία είναι ο συριακός στρατός, με τους Τούρκους να αποφασίζουν αρχικά (σ.σ. μετά από διαπραγματεύσεις με τους Σύριους) να αποχωρήσουν από τον αυτοκινητόδρομο Μ4 στην βορειοδυτική Συρία.

Οι Τούρκοι δηλώνουν πως δεν επιθυμούν πλέον την συνεργασία με τους μαχητές που ελέγχουν την συγκεκριμένη περιοχή ενώ ο συριακός στρατός ανακοίνωσε την διάθεσή του για περαιτέρω προώθηση στην περιοχή.

Τουρκία: Πήραν τους Τούρκους στο κυνήγι στην Βόρεια Συρία

«Η Τουρκία συμφώνησε ως πρώτο βήμα να αποσυρθεί από τον διεθνή αυτοκινητόδρομο Μ4 που συνδέει τη Λαττάκεια με το Σαρακίμ. Εάν οι ομάδες της Αλ Κάιντα στο Λεβάντε αρνηθούν να εκκενώσουν τις θέσεις τους μετά την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από τις παραπάνω περιοχές, θα εξοντωθούν πλήρως από τον συριακό στρατό και τους συμμάχους του», αναφέρουν πηγές με γνώση του θέματος στο Avia.pro.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Το F-35 της Lockheed Martin στον Μητσοτάκη

Τουρκία: Νεαρές Τουρκάλες παίρνουν λεφτά για να δείχνουν κάτω από τις φούστες τους; – Χαμός με το βίντεο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Πήραν τους Τούρκους στο κυνήγι στην Βόρεια Συρία – Άρχισε η υποχώρηση των Τούρκων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ