Αρχική »

Bayraktar: Αντέγραψαν το ελληνικο Αρχύτας οι Τούρκοι της Baykar;

Ενδιαφέρον έχει η ομοιότητα του Bayraktar VTOL με το πρώτο ελληνικό drone Αρχύτας, ομοίωμα του οποίου παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Bayraktar: Αντέγραψαν το ελληνικο Αρχύτας οι Τούρκοι της Baykar;

Bayraktar: Αντέγραψαν το ελληνικό Αρχύτας οι Τούρκοι της Baykar με το DİHA, το οποίο θα βάλουν στο μίνι τουρκικό αεροπλανοφόρο Anadolu;

Την εμφάνισή του έκανε το τουρκικό Bayraktar VTOL, το μη επανδρομένο όχημα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (VTOL) που αναπτύχθηκε από την Baykar Defense και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019.

Το τουρκικό Bayraktar VTOLΆ έχει άνοιγμα φτερών 5 μέτρα, μήκος 1,5 μέτρο, μέγιστο βάρος απογείωσης 30 κιλά, χρήσιμη χωρητικότητα φορτίου 5 κιλά ενώ έχει μέγιστη ταχύτητα 80 κόμβους, εμβέλεια επικοινωνίας στα 150 χλμ, λειτουργικό υψόμετρο πτήσης στα 9.000 πόδια, μέγιστο υψόμετρο πτήσης στα 15.000 πόδια και διάρκεια παραμονής στον αέρα 12 ώρες.

Bayraktar: Αντέγραψαν το ελληνικό Αρχύτας οι Τούρκοι της Baykar;

Ενδιαφέρον έχει η ομοιότητα του Bayraktar VTOL με το πρώτο ελληνικό drone Αρχύτας, ομοίωμα του οποίου παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Αρχύτας αναπτύσσεται από την ΕΑΒ σε συνεργασία με τρία πανεπιστήμια, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Να σημειωθεί ότι μια από τις υπηρεσίες των ελληνικών Aρχύτας θα είναι ο εντοπισμός των τουρκικών drone πλοίων ULAQ.

Διαβάστε επίσης:

Και δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο οι Τούρκοι – Μπορεί να δώσει πυρηνική τεχνολογια η Ρωσία στην Τουρκια;

Ελληνοτουρκικά: Πρώην Έλληνας πρέσβης αποκαλύπτει γιατί παρακαλούσε τον Τσαβούσογλου ο Γιώργος Κατρούγκαλος – Τι έγινε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Αντέγραψαν το ελληνικο Αρχύτας οι Τούρκοι της Baykar;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ