Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Το κόλπο των Τούρκων με τα Bayraktar – Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν την ελληνική αεράμυνα;

Θα μπορούσαν τα τουρκικά Bayraktar να επιδείξουν την ίδια στρατηγική πληγμάτων και στην Ελλάδα;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το κόλπο των Τούρκων με τα Bayraktar - Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν την ελληνική αεράμυνα;

Ελληνοτουρκικά: Το κόλπο των Τούρκων με τα Bayraktar στη Συρία είναι κάτι που θα μπορούσε να επαναληφθεί και στην ελληνική επικράτεια;

Πριν από περίπου δύο ημέρες, η Τουρκία επανέλαβε τα πλήγματα στο συριακό έδαφος χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και μαχητικά αεροσκάφη.

Τα αεροσκάφη, σημειώνει το ρωσικό avia.pro, «δεν εισέρχονται στον εναέριο χώρο της Συρίας και η ΥΠΑ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις επιθέσεις της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας».

Θα μπορούσαν τα τουρκικά Bayraktar και F-16 να επιδείξουν την ίδια στρατηγική πληγμάτων και στην Ελλάδα;

Δηλαδή να πλήττουν από απόσταση ελληνικές υποδομές και στόχους, χωρίς να μπαίνουν στο ελληνικό εναέριο χώρο;

Κατά μία άποψη αυτό θα μπορούσε να συμβεί, αφού οι Τούρκοι διαθέτουν μεγάλο αριθμό τουρκικών Bayrkatar (σ.σ. έως και 200) καθώς και πυραύλων πάνω σε αυτά με ικανή εμβέλεια.

Ελληνοτουρκικά: Το κόλπο των Τούρκων με τα Bayraktar – Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν την ελληνική αεράμυνα;

Όμως σε αυτή την περίπτωση αξίζει να σημειωθεί πως ήδη η Ελλάδα έχει δηλώσει πως η όποια επίθεση ή θερμό επεισόδιο δεν θα περιοριστεί στο σημείο της έντασης αλλά θα επεκταθεί σε όλη την συνοριογραμμή με την Τουρκία.

Και φυσικά, η Ελλαδα διαθέτει και τα μαχητικά και τους πυραύλους να επιτύχει χτυπήματα βαθιά μέσα στην Τουρκία, ακόμα και από τα μέσα του Αιγαίου.

Το έχουμε ξαναγράψει ότι μία πιθανή σίγκρουση Τουρκίας – Ελλάδας δεν θα είναι καθόλου ίδια με όσα έχουν αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα οι Τούρκοι, καθώς θα πρόκειται για έναν πόλεμο απέναντι στις καλά οργανωμένες ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε αέρα, στεριά και θάλασσα.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Φόρτωσαν στα ελληνικά μαχητικά τους πυραύλους που τελειώνουν τον τουρκικό στόλο σε εμβέλεια έως 180 χλμ

Οι κορβέτες, τα πυραυλικά συστήματα και τα αντι-drones της Ελλάδας που τρέμουν οι Τούρκοι

Πως το Μουντιάλ δικαίωσε τον Ολυμπιακό για το πέναλτι του Άβιλα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Το κόλπο των Τούρκων με τα Bayraktar – Θα μπορούσαν να μπλοκάρουν την ελληνική αεράμυνα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ