Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Η μοιραία πρόβλεψη του Ερντογάν για το Ισραήλ – Θα πέσει μέσα;

Μοιραία πρόβλεψη από τον Ερντογάν - Αυτό λέει πως θα πάθει το Ισραήλ

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Η μοιραία πρόβλεψη του Ερντογάν για το Ισραήλ - Θα πέσει μέσα;

Το ζοφερό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στο Ισραήλ, δεν λέει να ανατραπεί και η Τουρκία μέσω του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν σταματά την επικοινωνιακή της πολιτική.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Τούρκος πρόεδρος επιθυμεί να λάβει έναν ρόλο εκπροσώπου των Παλαιστινίων στον κόσμο κάτι που μαρτυρούν άλλωστε οι πρώτες του τοποθετήσεις.

Η μοιραία πρόβλεψη του Ερντογάν για το Ισραήλ – Θα πέσει μέσα;

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με όσα μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν έκανε μια μοιραία πρόβλεψη για το Ισραήλ και μένει να δούμε αν θα πέσει μέσα σε όλα λέει.

Πιο συγκεκριμένα, προειδοποίησε το Ισραήλ πως «ίσως ζήσει χειρότερες τραγωδίες» και παρουσιάζοντας χάρτες υποστήριξε την ίδρυση του παλαιστινιακού κράτους.

«Όπως βλέπετε η εικόνα είναι αυτή. Αυτή είναι η Παλαιστίνη του 1947, η κατάσταση του Ισραήλ και της Παλαιστίνης του 1947. Δείτε το από το 1949 έως και 1967 πώς είναι το Ισραήλ. Δείτε το σήμερα, σε τι κατάσταση είναι η Παλιστίνη αλλά και το Ισραήλ. Για να μπορεί το Ισραήλ να συνεχίσει να υπάρχει ως κράτος και για να μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών του είναι εφικτή μόνο με αυτόν τον τρόπο. Σε αντίθετη περίπτωση τα επεισόδια που ξέσπασαν απο το περασμένο Σαββατο δεν θα έχουν τέλος και θα ακολουθήσουν χειρότερες τραγωδίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες και κατά τη διάρκεια ομιλίας του, εξαπέλυσε επίθεση και στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι στέλνουν αεροπλανοφόρο και ότι στηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις με σκοπό να μετατρέψουν σε λουτρό αίματος όλη την περιοχή.

Δείτε τα όσα είπε ο Μανώλης Κωστίδης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η μοιραία πρόβλεψη του Ερντογάν για το Ισραήλ – Θα πέσει μέσα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ