Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οι Τούρκοι περιγράφουν την επίθεση με drone και καμικάζι drone – Θα μπορεί να αντιδράσει η ελληνική αεράμυνα;

Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το τουρκικό «τέλειο τρίο».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Οι Τούρκοι περιγράφουν την επίθεση με drone και καμικάζι drone

Οι Τούρκοι περιγράφουν την επίθεση με τουρκικα drone και πως θα γίνει ο κορεσμός της εχθρικής αεράμυνας.

Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το τουρκικό «τέλειο τρίο», το οποίο όπως αναφέρεται είναι τα νέα τουρκικά μαχητικά KAAN, τα τουρκικά drone ANKA-3 και τα καμικάζι drone τους κατά συστημάτων αεράμυνας.

Σύμφωνα με τους Τούρκους τα KAAN με τα ANKA-3 θα είναι οι κύριοι εκφραστές της επίθεσης, με τον πιλότο των KAAN να μπορεί να διοικεί τα τουρκικά drone με ειδικό κράνος.

Οι Τούρκοι περιγράφουν την επίθεση με drone και καμικάζι drone

Όταν τα τουρκικά drone βρουν τον στόχο θα «τραβήξουν εικόνες και θα χτυπήσουν τις καθορισμένες μπροστινές θέσεις», γράφει το τουρκικό star.com.tr.

Τα τουρκικά καμικάζι drone SUPER ŞİMŞEK (σ.σ. Σούπερ Κεραυνός) που μπορούν να εκτοξευθεί από τα ΑΝΚΑ, «θα καταστρέψουν την πίσω γραμμή του εχθρού».

«Τα αμυντικά συστήματα θα μπερδευτούν. Έτσι ενώ τα συστήματα αεράμυνας θα επικεντρωθούν στα SİHA, το KAAN θα καταστρέψει τους κύριους στόχους με τον μικρότερο κίνδυνο», τονίζεται στο τουρκικο δημοσίευμα.

Το ANKA-3 με πτερύγια δέλτα, μπορεί να λειτουργήσει στα 40 χιλιάδες πόδια ενω «διαφέρει από τα αντίστοιχα του στον κόσμο λόγω του πολύ χαμηλού ίχνους ραντάρ και της ορατότητάς του», σημειώνεται.

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως τα ANKA-3 μπορούν να διεξάγουν και επιχειρήσεις ηλεκτρονικού πολέμου.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Έρχονται ελληνικά υποβρύχια με βαλλιστικούς;

Φρεγάτες: Οι Αμερικανοί λένε ότι διόρθωσαν τις LCS – Πάνε να φάνε τις κορβέτες;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Τούρκοι περιγράφουν την επίθεση με drone και καμικάζι drone – Θα μπορεί να αντιδράσει η ελληνική αεράμυνα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ