Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Milliyet: Οι Έλληνες δεν χρειάζεται να φοβούνται – Δεν θα χτυπήσουμε πολιτικούς στόχους

Tα ελληνικά Rafale θα ψάχνουν να «προσγειωθούν σε πλατείες σε κοντινές χώρες».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Milliyet: Οι Έλληνες δεν χρειάζεται να φοβούνται - Δεν θα χτυπήσουμε πολιτικούς στόχους

Milliyet: Οι Έλληνες δεν χρειάζεται να φοβούνται καθώς δεν θα χτυπήσουμε πολιτικούς στόχους, υποστηρίζει αρθρογράφος κοντά στο τουρκικό καθεστώς Ερντογάν.

«Δεν χρειάζεται να φοβάται ο ελληνικός λαός τον πύραυλο Typhoon που ανέπτυξε η Τουρκία. Εάν η Τουρκία πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτούς τους πυραύλους, θα στοχεύσει μόνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις και αεροπορικές βάσεις», σημείωσε σε άρθρο γνώμης στη Milliyet ο Τούρκος δημοσιογράφος και αναλυτής Οζάι Σεντίρ.

Σύμφωνα με τον Σεντιρ η Τουρκία «δεν χτυπά ποτέ έναν πολιτικό στόχο, ακόμη και στον πόλεμο ακολουθεί μια γενναία και νόμιμη στρατηγική».

Milliyet: Οι Έλληνες δεν χρειάζεται να φοβούνται – Δεν θα χτυπήσουμε πολιτικούς στόχους

Milliyet: Οι Έλληνες δεν χρειάζεται να φοβούνται - Δεν θα χτυπήσουμε πολιτικούς στόχους

«Οι άνθρωποι που πρέπει να φοβούνται τον πύραυλο τυφώνα είναι ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών Δένδιας», αναφέρεται, εκτός των άλλων, ενώ όπως τονίζεται τα ελληνικά Rafale θα ψάχνουν να «προσγειωθούν σε πλατείες σε κοντινές χώρες».

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να το γνωρίζει πολύ ξεκάθαρα: Εάν η Αθήνα συνεχίσει τις επεκτατικές της πολιτικές, εάν τοποθετήσει όπλα στα νησιά που της δίνονται με την προϋπόθεση ότι δεν είναι όπλισμένα, η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη», υπογραμμίζει ο Οζάι Σεντίρ.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολάκης: Έχουμε τρόπο να στείλουμε κουφέτα στον Ερντογάν στη Σμύρνη και όπου θέλουμε

Ελληνοτουρκικά: Αδιανόητες προκλήσεις στο CNN Turk – Θέλουν να εισβάλουν στα νησιά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Milliyet: Οι Έλληνες δεν χρειάζεται να φοβούνται – Δεν θα χτυπήσουμε πολιτικούς στόχους». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ