Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Αποστολάκης: Έχουμε τρόπο να στείλουμε κουφέτα στον Ερντογάν στη Σμύρνη και όπου θέλουμε

Τι δήλωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πρώην Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Αποστολάκης: Έχουμε τρόπο να στείλουμε κουφέτα στον Ερντογάν στη Σμύρνη και όπου θέλουμε

Αποστολάκης: Έχουμε τρόπο να στείλουμε κουφέτα στον Ερντογάν στη Σμύρνη και όπου θέλουμε «που φτάνουν εκεί και είναι και ακριβείς», δήλωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πρώην Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εν αποστρατεία ναύαρχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μίλησε στον ΣΚΑΪ όπου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τις οποίες η Τουρκία θα στείλει τουρκικό βαλλιστικό πύραυλο στην Αθήνα αν η Ελλάδα δεν… κάτσει ήσυχη.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης υπογράμμισε αρχικά ότι «πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι». «Δεν μπορούμε να τρελαίνουμε τον κόσμο. Κάθε μέρα που ξυπνάνε οι άνθρωποι να λένε “πάμε για πόλεμο”;», διερωτήθηκε.

Αποστολάκης: Έχουμε τρόπο να στείλουμε κουφέτα στον Ερντογάν στη Σμύρνη και όπου θέλουμε

Ο πρώην Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως η Ελλάδα έχει τρόπο να στείλει στον Ερντογάν… «κουφέτα στη Σμύρνη και όπου θέλουμε».

«Έχουμε όπλα που φτάνουν εκεί και είναι αντίστοιχα (σ.σ. με τον τουρκικό TYFUN) και είναι και ακριβείας», συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα, να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι, στην… προσπάθειά τους να αποδείξουν πως έχουν τις δυνατότητες να επιτύχουν τέτοια χτυπήματα εμφάνισαν χάρτες με τις εμβέλειες των τουρκικών πυραύλων και από που θα μπορούσαν να χτυπήσουν ελληνικούς στόχους.

Αποστολάκης: Έχουμε τρόπο να στείλουμε κουφέτα στον Ερντογάν στη Σμύρνη και όπου θέλουμε

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες επιτελείς να κάνουν τις πρώτες τους αναλύσεις, αναφορικά με τις τουρκικές δυνατότητες καθώς και να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για την καταστροφή των πιθανών θέσεων των τουρκικών πυραύλων.

Διαβάστε επίσης:

Το τεράστιο λάθος που κάνουν οι Τούρκοι με τους πυραύλους που απειλουν την Ελλάδα – Γιατί θα πάθουν μεγαλη ζημιά

Ελληνοτουρκικά: Αδιανόητες προκλήσεις στο CNN Turk – Θέλουν να εισβάλουν στα νησιά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποστολάκης: Έχουμε τρόπο να στείλουμε κουφέτα στον Ερντογάν στη Σμύρνη και όπου θέλουμε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ