Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Προετοιμάζεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Χαμός στην Τουρκία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό!

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Προετοιμάζεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Χαμός στην Τουρκία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ένας μικρός χαμός γίνεται στην Τουρκία, αφού ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να έχουν συνάντηση σε λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Έλληνα πρωθυπουργός θα βρεθεί στις 11 Μαΐου στη γειτονική χώρα, όπου στις 12 θα πάει στην Καππαδοκία και στις 13 θα συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Φυσικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει και άλλες συναντήσεις στο πρόγραμμα του, θέλοντας να πουσάρει την ατζέντα του, γι’ αυτό και θα ταξιδέψει στην Αμερική για να συνομιλήσει με τον Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον ΣΚΑΪ, ο Μανώλης Κωστίδης, το πρόγραμμα αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες μέρες!

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ξέσπασμα κατά των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων!

Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος πρόεδρος αποφάσισε να μιλήσει με… σκληρή γλώσσα για τη «γεωγραφία της πίστης», τονίζοντας ότι «οι παγκόσμιες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις παίζουν παιχνίδια πάνω στον μουσουλμανικό κόσμο».

«Οι χώρες με τη μεγαλύτερη ανισότητα εισοδήματος βρίσκονται στη δική μας γεωγραφία της πίστης μας. Οι παγκόσμιες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις παίζουν παιχνίδια πάνω στον μουσουλμανικό κόσμο και αυτοί έχουν σημαντικό μερίδιο στις δυσκολίες τις οποίες ζούμε.

Την αξία του χρυσού, του πετρελαίου, των ορυκτών μετάλλων, του υπόγειου και επίγειου πλούτου, δεν την ωφελούνται οι πραγματικοί κάτοχοι τους, αλλά οι πρώην αποικιοκράτες.  Όταν κοιτάξουμε σε πολλές περιοχές, από την Αφρική μέχρι και την Ασία, μπορούμε να δούμε άνετα πως λειτουργεί αυτό το σύστημα της εκμετάλλευσης.

Ο πόλεμος και η σύγκρουση είναι μεταξύ των εργαλείων τους. Πίσω από τις συγκρούσεις, τις εντάσεις αλλά και τις σφαγές που αιματοκυλούν τη Συρία, την Υεμένη, τη Λιβύη, το Σουδάν, την Παλαιστίνη και άλλες πολλές περιοχές του ισλαμικού κόσμο, βρίσκονται τα σχέδια της συνέχισης αυτού του αποικιοκρατικού συστήματος», ήταν τα λόγια του, θέλοντας φυσικά να περάσει το δικό του μήνυμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προετοιμάζεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Χαμός στην Τουρκία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ