Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν – Παράνομα στην Κύπρο για τη μαύρη επέτειο της εισβολής!

Προκαλεί ο Ερντογάν με την επίσκεψη του στην Κύπρο για την μαύρη επέτειο της εισβολής

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν - Στην Κύπρο για την μαύρη επέτειο της εισβολής

Σκόνη ετοιμάζεται να σηκώσει και πάλι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που πήρε την απόφαση να μεταβεί άμεσα στην Κύπρο για την μαύρη επέτειο της εισβολής.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Eρντογάν ταξιδεύει σήμερα στα κατεχόμενα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Τουρκίας αναμένεται να βρεθεί εκεί με απευθείας πτήση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κάτι που θεωρείται παράνομο, καθώς τα κατεχόμενα δεν είναι είναι αναγνωρισμένο κράτος!

Τις νέες προκλήσεις από την Τουρκία, έσπευσε να υπερασπιστεί ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου A Haber, ο οποίος και ανέφερε: «O πρόεδρος Ερντογάν θα πραγματοποιήσει μια πτήση και αύριο υπάρχουν και σημαντικά εγκαίνια μιλάμε για τα εγκαίνια του αεροδρομίου Έρτζαν ( Τύμπου) Ο πρόεδρος Ερντογάν θα φτάσει στην ‘ΤΔΒΚ’ με απευθείας πτήση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με την πτήση αυτή θα σταλεί και ένα σημαντικό μήνυμα στον κόσμο. Έτσι δεν είναι;».

Σύσσωμα τα μέσα στη γειτονική χώρα μιλούν για ένα ταξίδι που φαντάζει ικανό να ανοίξει ένα νέο δρόμο προς την αναγνώριση της ΤΔΒΚ, με την Κυπριακή κυβέρνηση να βλέπει αυτή τη κίνηση από τον Ερντογάν ως μια τεράστια πρόκληση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ερντογάν – Παράνομα στην Κύπρο για τη μαύρη επέτειο της εισβολής!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ