Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Έτσι θέλει να υψώσει τείχος και στην Ελλάδα η Τουρκία – Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την τουρκική αεράμυνα

«Θα εντοπίζει και θα καταστρέφει διάφορους κατευθυνόμενους πυραύλους».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Έτσι θέλει να υψώσει τείχος και στην Ελλάδα η Τουρκία - Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την τουρκική αεράμυνα

Έτσι θέλει να υψώσει τείχος και στην Ελλάδα η Τουρκία με τους πυραύλους αεράμυνας HİSAR και SİPER.

Οι Τούρκοι σχεδιάζουν τα τουρκικά αντιτοπριλικά TF-2000, τα οποία θα φέρουν πυραύλους αεράμυνας της οικογένειας HİSAR και SİPER, που αναπτύχθηκαν από τη Roketsan και την TÜBİTAK SAGE.

TF-2000 HSHM θα χρησιμοποιείται ως ασπίδα, θα εντοπίζει και θα καταστρέφει διάφορους κατευθυνόμενους πυραύλους πριν φτάσουν στην ηπειρωτική χώρα, σημειώνει το τουρκικό haber7.com.

Έτσι θέλει να υψώσει τείχος και στην Ελλάδα η Τουρκία – Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την τουρκική αεράμυνα

«Απαιτούνται εξαιρετικά προηγμένα συστήματα ραντάρ για την καθοδήγηση πυραύλων αεράμυνας υψηλής απόδοσης με υψηλή ακρίβεια. Σε αυτό το σημείο, η ανάγκη καθοδήγησης πυραύλων ακριβείας του TF-2000 θα καλυφθεί από την ASELSAN με το Σύστημα Ραντάρ Συστοιχίας Πολλαπλών Χρήσεων ÇAFRAD, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη», τονίζεται σε τουρκικά δημοσιεύματα.

«Το ÇAFRAD αποτελείται από συστήματα ραντάρ μεγάλης εμβέλειας (UMR), ραντάρ πολλαπλών λειτουργιών (ÇFR), ραντάρ φωτισμού (AYR) και IFF, τα οποία έχουν όλα δομή συστοιχίας φάσεων», σημειώνεται.

Έτσι θέλει να υψώσει τείχος και στην Ελλάδα η Τουρκία - Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την τουρκική αεράμυνα

Την ίδια ώρα, τα νέα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου των F-35 που θα πάρει η Ελλάδα, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες των γαλλικών Rafale της Αθήνας, είναι σε θέση να διαλύσουν (σ.σ. στην κυριολεξία) ολόκληρη την τουρκική αεράμυνα.

Να σημειωθεί πως τα F-35 της Ελλάδας διαθέτουν «την κρίσιμη ικανότητα να συλλέγουν ηλεκτρονικά σήματα από αντίπαλα ραντάρ και μόλις αυτή η πληροφορία φορτωθεί το ίδιο το F-35 θα μπορεί να παρέχει έγκαιρες και αξιόπιστες πληροφορίες για τον εχθρό», γράφει το thedrive.com.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Δεν είναι βιώσιμες οι τιμές των Freedom Class LCS που θέλει η Ελλάδα – Θα είναι ο εφιάλτης της Ελλάδας λένε οι Τούρκοι

Φρεγάτες: Γιατί η Τουρκία αποθεώνει τις Freedom που δεν θέλουν οι Έλληνες ναύαρχοι – Τυχαίο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι θέλει να υψώσει τείχος και στην Ελλάδα η Τουρκία – Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την τουρκική αεράμυνα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ