Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Αφαιρέθηκε η ρήτρα μη παραβιάσεων στην Ελλάδα για την αγορά τουρκικών F-16

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ (πρόεδρος της επιτροπής Διεθνώς Σχέσεων της Γερουσίας) συνεχίζει να διατηρεί το δικαίωμα του βέτο

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Αφαιρέθηκε η ρήτρα μη παραβιάσεων στην Ελλάδα για την αγορά τουρκικών F-16

Τούρκοι: Αφαιρέθηκε η ρήτρα μη παραβιάσεων στην Ελλάδα για την αγορά τουρκικών F-16 από τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ, ύψους 857 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Οριστικοποιήθηκε ο αμυντικός προϋπολογισμός των 857 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο NDAA (National Defense Authorization Act) και δεν υπήρχε ρήτρα στο νομοσχέδιο που να εμποδίζει την πώληση F-16 στην Τουρκία», σημειώνει η τουρκική milliyet.com.

«Το ελληνικό λόμπι ήταν πολύ απογοητευμένο καθώς οι περιοριστικές ρήτρες που ψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων αφαιρέθηκαν από το νομοσχέδιο NDAA», τονίζεται.

Τούρκοι: Αφαιρέθηκε η ρήτρα μη παραβιάσεων στην Ελλάδα για την αγορά τουρκικών F-16

Την ίδια ώρα, ότι πιστεύουν ότι «σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν θα πρέπει να πραγματοποιούν μη εξουσιοδοτημένες υπερπτήσεις σε εναέριους χώρους άλλων νατοϊκών συμμάχων», σημειώνουν οι Αμερικανοί στο συνοδευτικό επεξηγηματικό κείμενο.

Στην ουσία, ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ (πρόεδρος της επιτροπής Διεθνώς Σχέσεων της Γερουσίας) συνεχίζει να διατηρεί το δικαίωμα του βέτο για την πώληση αμερικανικών F-16 στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Παραλίγο πραξικόπημα στο Βερολίνο από ακροδεξιούς; – Τι λένε Spiegel και Ρώσοι

Ελληνοτουρκικά: Τύμπανα πολέμου από τον Τσαβούσογλου – Απειλεί με εισβολή στα νησιά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Αφαιρέθηκε η ρήτρα μη παραβιάσεων στην Ελλάδα για την αγορά τουρκικών F-16». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ