Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Έχουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για να νικήσουμε σε έναν συμβατικό πόλεμο

Σύμφωνα με τον Τούνκα Μπένγκιν της Milliyet, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν συνηθίσει πλέον στις πολεμικές επιχειρήσεις και μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν την Ελλάδα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Έχουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για να νικήσουμε σε έναν συμβατικό πόλεμο

Τουρκία: Έχουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για να νικήσουμε σε έναν συμβατικό πόλεμο με την Ελλάδα να σε κάνει να… γελάς, υποστηρίζει Τούρκος δημοσιογράφος της Milliyet.

Σύμφωνα με τον Τούνκα Μπένγκιν της Milliyet, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν συνηθίσει πλέον στις πολεμικές επιχειρήσεις σε Ιράκ και Συρία και μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν την Ελλάδα.

«Ο τουρκικός στρατός βρίσκεται σε θέση ισχύος, μια δομή προγραμματισμένη να διεξάγει τόσο μεγάλο πόλεμο όσο και αγώνα κατά της τρομοκρατίας», αναφέρει ο Τούνκα Μπένγκιν.

Τουρκία: Έχουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για να νικήσουμε σε έναν συμβατικό πόλεμο

«Αυτά που κάνει και λέει η Ελλάδα σε κάνουν να γελάς, ωστόσο, αυτή είναι μια επικίνδυνη κατάσταση», σημειώνει.

«Η Ελλάδα παρασύρει στη φωτιά τόσο την περιοχή όσο και τους δικούς της ανθρώπους με φανταστικές απειλές. Είναι φοβισμένη. (…) Προφανώς ψάχνει για μπελάδες», υπογραμμίζει ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Tην ίδια ώρα, μεγάλη έκταση και στην Tουρκία η είδηση της αγοράς από την Κολομβία 16 Rafale.

Όπως αναφέρει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com, η κολομβιανή προεδρία σημείωσε ότι τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale αντιπροσωπεύουν «την καλύτερη επιλογή για τη χώρα όσον αφορά την τιμή, την αποτελεσματικότητα και τη λειτουργία».

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Τρέλα με τα γαλλικά μαχητικά της Ελλάδας – Μεγάλη ζημιά σε Αμερικανούς και Σουηδούς

Ελληνοτουρκικά: Ασταμάτητες προκλήσεις της Τουρκίας και διαστρέβλωση της αλήθειας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Έχουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για να νικήσουμε σε έναν συμβατικό πόλεμο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ