Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Εκτός ελέγχου ο Μπαχτσελί – Απείλησε την αντιπολίτευση με σφαίρες λίγο πριν τις εκλογές

Χαμός με τον Μπαχτσελί στην Τουρκία λίγο πριν τις εκλογές!

Χρήστος Μαγγίνας Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Εκτός ελέγχου ο Μπαχτσελί - Απείλησε την αντιπολίτευση με σφαίρες λίγο πριν τις εκλογές

Οι εκλογές της 14ης Μαΐου στην Τουρκία πλησιάζουν και οι τόνοι ανάμεσα στην αντιπολίτευση και το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι νέες εμπρηστικές δηλώσεις του ο κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν Ντεβλέτ Μπαχτσελί απείλησε ευθέως την αντιπολίτευση με.. σφαίρες!

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης. ο Μπαχτσελί δήλωσε «Οι σύμμαχοι του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου λένε πως θα καταργήσουν την Διεύθυνση των θρησκευτικών υποθέσεων και πως θα πάρουν την πόλη Αφρίν. Όμως η θα καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη, ή θα δεχθούν σφαίρες στο σώμα τους!».

Φυσικά, αυτές οι δηλώσεις του Μπαχτσελί έφεραν την άμεση αντίδραση της προέδρου του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ, που απάντησε λέγοντας πως «αφού μας έθαψε πολλές φορές, τώρα μας απειλεί με σφαίρες».

Θυμίζουμε πως λίγες ώρες μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις Μπαχτσελί, οπαδοί του Εκρέμ Ιμάμογλου στο Ερζερούμ δέχθηκαν επίθεση με πέτρες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εννέα άνθρωποι σοβαρά τραυματισμένοι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Εκτός ελέγχου ο Μπαχτσελί – Απείλησε την αντιπολίτευση με σφαίρες λίγο πριν τις εκλογές». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr. Στα GeoStratigika ξεκίνησα με την γέννησή του, στις 5 Ιουλίου 2022

ΣΧΟΛΙΑ