Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Πανικός μετά την επίθεση στον Ιμάμογλου – Για «προβοκάτσια» μιλάει ο Ερντογάν!

Η ένταση ανεβαίνει πολύ στην Τουρκία και τα πράγματα θέλουν πολύ λίγο για να ξεφύγουν.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Πανικός μετά την επίθεση στον Ιμάμογλου – Για «προβοκάτσια» μιλάει ο Ερντογάν!

Ένας προεκλογικός χαμός γίνεται στην Τουρκία, με τον Εκρέμ Ιμάμογλου και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συγκρούονται χωρίς σταματημό.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ιμάμογλου μετά την επίθεση που δέχτηκε σε ομιλία του, έκανε ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση για να πάρει τον κόσμο μαζί του.

Μάλιστα σε όσους ήταν μαζεμένοι εκεί, τους είπε: «Ας μείνει μεταξύ μας… σιωπή. Κερδίζουμε!!! Έρχεται η νίκη του λαού!!! Δεν πέταξαν πέτρες εναντίον μου, πέταξαν πέτρες εναντίον του λαού, πέταξαν πέτρες εναντίον της δημοκρατίας. Εκείνοι ας πετούν πέτρες εμείς θα απαντήσουμε με τριαντάφυλλα».

Την ίδια στιγμή όμως ο Ερντογάν τον κατηγορεί για προβοκάτσια, λέγοντας: «Με την Αδριανούπολη που ετοίμασε βήμα-βήμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, ετοιμαζόμαστε να δούμε νέα όνειρα στον Αιώνα της Τουρκίας.

Με την δική τους προβοκάτσια βγάζουν φασαρία και μετά δίχως να ντρέπονται προσπαθούν να αμαυρώσουν στις πόλεις μας».

Απάντησε στον Ερντογάν και ο Κιλιτσντάρογλου!

Ακόμα είχαμε την απάντηση του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου που αναφέρθηκε στην «επίθεση» που δέχθηκε με πανό από οπαδούς του Τούρκου Πρόεδρου, στο οποίο έγραφαν: «Δεν θέλουμε ηγέτη που δουλεύει στην κουζίνα σαν γυναίκα αλλά ηγέτη που δουλεύει σαν μέλισσα».

«Εμείς είμαστε υπερήφανοι που μοιραζόμαστε τη ζωή μας» απάντησε ο Κιλιτσντάρογλου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, με αρκετή διάθεση τρολαρίσματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Πανικός μετά την επίθεση στον Ιμάμογλου – Για «προβοκάτσια» μιλάει ο Ερντογάν!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ