Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία Σεισμός: Έβαλε ο Ερντογάν ναύαρχο να κατηγορήσει την ΕΜΑΚ για κατασκοπεία; Φοβούνται σενάριο του 2002

Είναι ο ίδιος ναύαρχος που είχε πει πως ο τουρκικός στρατός δεν επενέβη αμέσως μετά τους δυο φονικούς σεισμούς στην Τουρκία επειδή... περίμενε μήπως γίνει εισβολή.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία Σεισμό: Έβαλε ο Ερντογάν ναύαρχο να κατηγορήσει την ΕΜΑΚ για κατασκοπεία;

Τουρκία Σεισμός: Έβαλε ο Ερντογάν ναύαρχο να κατηγορήσει την ΕΜΑΚ για κατασκοπεία καθώς όπως φαίνεται το τουρκικό καθεστώς Ερντογάν θορυβήθηκε από την αγάπη των Τούρκων για τους Έλληνες διασώστες;

«Είναι γνωστό ότι ορισμένες ομάδες βοήθειας γειτόνων κατασκόπευαν τον σεισμό του 1999», δήλωσε ο Τούρκος ναύαρχος ε.α. Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Είναι ο ίδιος ναύαρχος που είχε πει πως ο τουρκικός στρατός δεν επενέβη αμέσως μετά τους δυο φονικούς σεισμούς στην Τουρκία επειδή… περίμενε μήπως γίνει εισβολή.

«Είναι απαραίτητο να είμαστε σε επαγρύπνηση ενάντια στις δραστηριότητες πληροφοριών ορισμένων ξένων στοιχείων που φέρουν το όνομα της βοήθειας. Είναι γνωστό ότι ορισμένες ομάδες βοήθειας γειτόνων κατασκόπευσαν στον σεισμό του 1999», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ναύαρχος, φερέφωνο του καθεστώτος Ερντογάν.

Στοχοποιεί τους Έλληνες διασώστες ο Τούρκος ναύαρχος ε.α., πατέρας της παράνομης τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας.

Επίσης δείτε στο γράφημα του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu που βρίσκεται η Ελλάδα στις χώρες που προσφέρουν βοήθεια στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκιάς.

Τουρκία Σεισμό: Έβαλε ο Ερντογάν ναύαρχο να κατηγορήσει την ΕΜΑΚ για κατασκοπεία;

Η Ελλάδα πήγε πρώτη για βοήθεια και σώζει ανθρώπινες ζωές (όπως το 1999) όμως εμφανίζεται… τελευταία στο γράφημα.

Την ίδια ώρα ο Γιαϊτσί μίλησε για ένα σενάριο άσκησης του 2002 που θυμίζει όπως είπε το σήμερα.

Σύμφωνα με τον Γιαϊτσί «το 2002 έγινε η Άσκηση Millennium». «Ένας σεισμός γινόταν. Λέγεται ότι η χώρα με τον σεισμό ήταν η Τουρκία. Αυτή η χώρα είχε πρόβλημα με ένα νησιωτικό κράτος (σ.σ. Ελλάδα). Όταν έγινε σεισμός στη χώρα, δεν ήρθε βοήθεια, υπήρχε στεγαστικό πρόβλημα, υπήρχε εσωτερική αναταραχή», ανέφερε ο Τούρκος ναύαρχος ε.α., συνδέοντας το τότε σενάριο με το σήμερα.

«Η άσκηση διήρκεσε 22 ημέρες. Μέσα σε 96 ώρες, η χώρα αυτή (σ.σ. Τουρκία) καταλήφθηκε, κατέληξε.

Οι Τούρκοι «έδεσαν» το συγκεκριμένο σενάριο με το σήμερα λόγω της παρουσίας ενός αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην περιοχή.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, ταξίαρχος Πάτρικ Ράιντερ, ανακοίνωσε ότι το αεροπλανοφόρο USS George HW Bush στάλθηκε στην Τουρκία για να υποστηρίξει τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης των ΗΠΑ και για λόγους ανθρωπιστικής βοήθειας.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Στέλνουν πάνω από 30 Bayraktar να χαρτογραφήσουν τις περιοχές του σεισμού – Το Rapid Mapping Pod που σάρωνε το Αιγαίο έκανε χάρτες;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία Σεισμός: Έβαλε ο Ερντογάν ναύαρχο να κατηγορήσει την ΕΜΑΚ για κατασκοπεία; Φοβούνται σενάριο του 2002». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ