Αρχική » Εξοπλιστικά

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία παίρνει οριστικά τα F-16 Viper όμως θα μείνει ακόμα για τέσσερα χρόνια χωρίς αυτά

Πότε πιστεύουν οι Τούρκοι ότι θα εκσυγχρονιστούν τα τουρκικά F16.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία παίρνει οριστικά τα F-16 Viper όμως θα μείνει ακόμα για τέσσερα χρόνια χωρίς αυτά

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία παίρνει οριστικά τα F-16 Viper καθώς ξεπεράστηκε και από το αμερικανικό Κογκρέσο το όποιο πολιτικό εμπόδιο, όμως η Άγκυρα θα μείνει ακόμα για τέσσερα χρόνια χωρίς αυτά.

Ο λόγος είναι πως η γραμμή παραγωγής της Lockheed Martin δεν μπορεί, λόγω πολλών παραγγελιών, να δώσει νωρίτερα τα 40 νέα F-16 Viper στην Τουρκία.

Πάντως οι Τούρκοι θεωρούν πως η διαδικασία αναβάθμισης των 79 από τα υπάρχοντα τουρκικά F-16 στη διαμόρφωση F-16 Block 70 Viper με κιτ εκσυγχρονισμού μπορεί να επιτευχθεί εντός 1-2 ετών.

«Η διενέργεια αυτών των διαδικασιών εκσυγχρονισμού εντός της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας και της Διοίκησης των Πολεμικών Αεροποριών θα επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία», σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Διαβάστε επίσης:

Γάλλοι: Τρελή εξέλιξη με τα ελληνικά Rafale – Τι ψάχνει η Ελλάδα

ΗΠΑ: Ο Ερντογάν είναι ένας ηγέτης που κάνει και εφαρμόζει αυτά που λέει – Δεν έχουμε πρόβλημα με την Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία παίρνει οριστικά τα F-16 Viper όμως θα μείνει ακόμα για τέσσερα χρόνια χωρίς αυτά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ