Αρχική » Εξοπλιστικά

Φρεγάτες: Όλα τα μάτια εντός και εκτός Ελλάδας στο anti – drone σύστημα της φρεγάτας Ψαρά

Το... βλέμμα στο ελληνικό anti - drone θα είναι στραμμένο και από παράγοντες εκτός Ελλάδας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Όλα τα μάτια εντός και εκτός Ελλάδας στο anti - drone σύστημα της φρεγάτας Ψαρά

Η φρεγάτα Ψαρά πλέει προς αντικατάστασης της φρεγάτας Ύδρα στην Ερυθρά Θάλασσα, με τα μάτια όλων εντός και… εκτός Ελλάδας να στρέφονται στο νέο anti – drone σύστημα που διαθέτει το ελληνικό πολεμικό πλοίο.

Πρόκειται για anti – drone ασπίδα που έχει κατασκευαστεί στην ΕΑΒ από Έλληνες επιστήμονες που μάλιστα άφησε άριστες εντυπώσεις στα δοκιμαστικά πριν από λίγο καιρό.

Ήταν δε τόσο ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα που υπάρχει σοβαρή σκέψη το anti – drone αυτό σύστημα να μπει και σε άλλα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

Το… βλέμμα στο ελληνικό anti – drone θα είναι στραμμένο και από παράγοντες εκτός Ελλάδας, οι οποίοι πάντα παρακολουθούν με ενδιαφέρον το τι συμβαίνει στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Μεγάλο προβληματισμός – Τρομερή ακρίβεια και πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό!

Η ελληνική anti-drone ασπίδα στα χνάρια της ασπίδας της Νότιας Κορέας στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Όλα τα μάτια εντός και εκτός Ελλάδας στο anti – drone σύστημα της φρεγάτας Ψαρά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ