Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Μεγάλο προβληματισμός – Τρομερή ακρίβεια και πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό!

Χαμός στην Τουρκία με την ακρίβεια που έχει οδηγήσει τον κόσμο σε εξαθλίωση.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Μεγάλο προβληματισμός – Τρομερή ακρίβεια και πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό!

Τεράστια αγανάκτηση επικρατεί στους πολίτες στην Τουρκία, την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ασχολείται με την Ελλάδα και τις συμμαχικές κινήσεις της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει και πάλι για τον ΣΚΑΪ, ο απεσταλμένος στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο κόσμος δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση.

Ο λόγος φυσικά η ακρίβεια και ο πληθωρισμός, με τα πράγματα να έχουν ξεφύγει για τα καλά και η εξαθλίωση να έχει φτάσει σε χιλιάδες σπίτια.

«Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλο!» λένε Τούρκοι πολίτες μιλώντας σε τουρκικά Μέσα, ενώ η κυβέρνηση και όχι μόνο, αντί να επικεντρωθεί σε αυτό, συνεχίζει τις επιθέσεις για τα ελληνικά νησιά.

Τουρκία: Χάος με τον πληθωρισμό!

Μάλιστα ξεχωριστή αναφορά κάνουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία για τον πληθωρισμό, αφού η χώρα τους βρίσκεται 3η στον κόσμο και συνεχώς ανεβαίνει.

«O πληθωρισμός! Η έρευνα των καθηγητών αναφέρει 120% η τουρκική Στατιστική Υπηρεσία αναφέρει 75% και κάτι!

Ο κύριος υπουργός Μεχμέτ Σιμσέκ είπε πως οι χειρότερες ημέρες έμειναν στο παρελθόν αφού φτάσαμε στην κορυφή! Μα δεν τον εμπιστεύομαι τον άνθρωπο. Το λέω ξεκάθαρα, δεν τον εμπιστεύομαι

Πνιγόμαστε ως εδώ! Φτάνει πια! Αν μπορεί να κάνει κάτι ας το κάνει. Αν όχι να σηκωθεί να φύγει. Φτάνει πια! Βαρεθήκαμε, δεν αντέχουμε!

Αναβάλουν τις αυξήσεις στους μισθωτούς. Ο υπουργός έδωσε εντολή για 75% κι έτσι ανακοινώθηκε ο πληθωρισμός 75%.

Μας λένε ψέματα, ο πληθωρισμός είναι τουλάχιστον στο 120-130% το κάνουν αυτό για να μην δώσουν αυξήσεις στους μισθωτούς και συνταξιούχους», είναι μερικά από τα μηνύματα που μεταφέρουν τα τουρκικά Μέσα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Μεγάλο προβληματισμός – Τρομερή ακρίβεια και πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ