Αρχική » Εξοπλιστικά

NSM από τη Λετονία

Η αγορά θα είναι συνολικής αξίας 110 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Εξοπλιστικά
NSM από τη Λετονία

NSM από τη Λετονία, το οποίο αναπτύχθηκε από κοινού από τη Lockheed Martin των ΗΠΑ και την Kongsberg της Νορβηγίας.

Η αγορά θα είναι συνολικής αξίας 110 εκατομμυρίων δολαρίων και θα αφορά σε βλήματα, εκπαιδευτικά βλήματα, οχήματα, ανταλλακτικά και εκπαίδευση.

Το Naval Strike Missile (NSM) διαθέτει χαμηλή ορατότητα χάρη στον υπερσύγχρονο σχεδιασμό και τα σύνθετα υλικά του.
Ζυγίζοντας λίγο περισσότερο από 400 κιλά (880 λίβρες), ο πύραυλος είναι ικανός να εμπλέκει παράκτιους και υπεράκτιους στόχους σε εμβέλεια άνω των 185 χλμ, σημειώνει το τουρκικο αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Το NSM ταξιδεύει σε λειτουργία θαλάσσης και εκτελεί τυχαίους ελιγμούς στην τερματική φάση. Π

Κάθε όχημα εκτόξευσης πυραύλων μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερα βλήματα. Το πολύ 4 εκτοξευτές πυραύλων συνολικά μπορούν να συνδεθούν έως και 10 χιλιόμετρα μακριά από το όχημα διοίκησης και ελέγχου μέσω καλωδίων οπτικών ινών, τονιζεται.

NSM από τη Λετονία

Το 2021, η Ρουμανία είχε επιλέξει την παραλλαγή παράκτιας άμυνας των πυραύλων NSM για να συμπεριληφθεί στο απόθεμά της. Η Ρουμανία αναμένει την παράδοση του συστήματος.

Αναφέρεται ότι η Πολωνία θα αναλάβει δράση για την αγορά περισσότερων NSM.

«Η Τουρκία, από την άλλη πλευρά, αναπτύσσει το σύστημα παράκτιας άμυνας BARBAROS, το οποίο έχει πιο προηγμένα χαρακτηριστικά από το NSM. Το σύστημα BARBAROS βασίζεται στον αντιπλοϊκό πύραυλο ATMACA», καταλήγει το savunmasanayist.com.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NSM από τη Λετονία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ