Αρχική » Διεθνή

Πούτιν: Η Τουρκία θα γίνει πυρηνικό κράτος

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι η Τουρκία θα γίνει πυρηνικό κράτος.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Γεωστρατηγική Διεθνή
  Πούτιν: Η Τουρκία θα γίνει πυρηνικό κράτος είπε ο Ρώσος πρόεδρος σε ομιλία που εκφώνησε κατά τη συμμετοχή του μέσω βίντεο στην τελετή προμήθειας πυρηνικών καυσίμων στο τουρκικό εργοστάσιο στο Ακούγιου.

  «Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι η Τουρκία θα γίνει πυρηνικό κράτος», αναφέρει το ισραηλινό newsrael.com.

  «Τούτου λεχθέντος, είναι σαφές ποιος ελπίζει ο Πούτιν να κερδίσει τις εκλογές», τονίζεται.

  «Η απομάκρυνση της Τουρκίας από τις γραμμές του ΝΑΤΟ και η τοποθέτηση της στον άξονα που χτίζει ο Πούτιν μαζί με την Κίνα και το Ιράν θα ήταν μια ΜΕΓΑΛΗ νίκη για τον Πούτιν. Στις ίδιες αυτές προσπάθειες, μπορούμε να προσθέσουμε τη Νότια Αφρική», καταλήγουν οι Ισραηλινοί.

  Την ίδια ώρα οι Ισραηλινοί κάνουν λόγο για «μυστηριο γύρω από την επίθεση με Drone στο Κρεμλίνο.

  Χρήστες του διαδικτύου παρατήρησαν δύο άτομα που σκαρφάλωσαν στον τρούλο του Κρεμλίνου λίγο πριν την επίθεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πούτιν: Η Τουρκία θα γίνει πυρηνικό κράτος». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ