Αρχική » Γνώμες

Η ανιψιά του Άγιου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου, δηλώνει εδώ με το κόμμα ΝΙΚΗ!

Ξαφνικά από το πουθενά το κόμμα «ΝΙΚΗ» καταγράφεται με ποσοστό 1% σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Metron Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Γνώμες
Η ανηψιά του Άγιου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου, δηλώνει εδώ με το κόμμα ΝΙΚΗ!

Ξαφνικά από το πουθενά το κόμμα «ΝΙΚΗ» καταγράφεται με ποσοστό 1% σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Metron Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Το κόμμα «ΝIKH» είναι ένα από τα 36 που θα συμμετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς πήρε εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο.

Ιδρύθηκε το 2019 με έδρα τη Θεσσαλονίκη από τον Δημήτρη Νατσιό, δάσκαλο, θεολόγο και συγγραφέα.

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του, «συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς «δεξιές« κι «αριστερές» παρωπίδες ή γενικόλογους «πατριωτισμούς» αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες».

Κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι αναζητούν τα μυστικά της… επιτυχίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεχωρίζει ένα όνομα: Η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Μαρία Εζνεπίδου η οποία έχει μια μοναδική ιδιότητα, είναι ανιψιά του Άγιου Παΐσιου και αυτό για ορισμένους μετράει.

Εκτιμάται ότι η υποψηφιότητα της κυρίας Εζνεπίδου επιδιώκει να προσελκύσει ψηφοφόρους από τον «σκληρό» εκκλησιαστικό χώρο και αυτό πλήττει περισσότερο από όλους την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σύμφωνα με το εκκλησιαστικό site «Πεμπτουσία», η Μαρία Εζνεπίδου έγινε γνωστή μέσα από τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ξεναγώντας τους προσκυνητές -αλλά και τους τηλεθεατές- στην πατρική οικία του Αγίου Παΐσιου στην Κόνιτσα, στην οποία φυλάσσονται ξυλόγλυπτα που είχε κατασκευάσει, χειρόγραφα και βιβλία του, καθώς και πολλά άλλα οικογενειακά κειμήλια.

Ποια είναι η Μαρία Εζνεπίδου

Η Μαρία Εζνεπίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, έχοντας καταγωγή από την Καππαδοκία, τα Φάρασα(Çamlıca). Σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Επισκέπτεται πολύ συχνά την Κόνιτσα και την περιοχή Ιωαννίνων. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού. Ασχολείται με τη ζωγραφική, την αγιογραφία και τη διακόσμηση, έχοντας μάλιστα συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και διακόσμησης.

Εργάστηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο, τον Οργανισμό Σχολικών Βιβλίων και ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικό Λύκειο και σε ΙΕΚ.

Ακόμη, έχει συμμετοχή στους αγώνες που αφορούν τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και γι’ αυτό αποφάσισε, όπως λέει, να συνταχθεί στον αγώνα της «Νίκης», με σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας.

Κείμενο από το HellasJournal

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ανιψιά του Άγιου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου, δηλώνει εδώ με το κόμμα ΝΙΚΗ!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ