Αρχική » Viral

Η απάντηση Φλώρου στον Βελόπουλο έκοψε την ανάσα

Πάνω από 50 ελικόπτερα, προερχόμενα από τη βάση στο Στεφανοβίκειο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Viral
Η απάντηση Φλώρου στον Βελόπουλο έκοψε την ανάσα

Η απάντηση Φλώρου στον Βελόπουλο για τα… κατεστραμένα ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο έκοψε την ανάσα.

Πρόκειται για πάνω από 50 ελικόπτερα, προερχόμενα από τη βάση στο Στεφανοβίκειο, τα οποία συμμετείχαν στην άσκηση «ΠΕΛΕΚΥΣ».

Έτσι, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στο Αction 24, ότι γνωρίζει τις καταστροφές που έχουν γίνει στο Στεφανοβίκειο αλλά δεν θα τις αναφέρει για λόγους εθνικής ασφάλειας, βίντεο δείχνει πάνω από 60 ελικόπτερα να συμμετέχουν σε σχηματισμό στην άσκηση.

Η απάντηση Φλώρου στον Βελόπουλο έκοψε την ανάσα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε την παραίτηση το Κωνσταντίνου Φλώρου, με το βίντεο στον λογαριασμό του ΑΓΕΕΘΑ να αποτελεί την καλύτερη απάντηση.

Να σημειωθεί πως δημοσιεύματα ήθελαν τα ελικόπτερα του στρατού να έχουν καταστραφεί στο Στεφανοβίκειο λόγω των πλημμυρών. Μάλιστα υπήρχε και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Τελικά ΑΗ-64, OH-58D Kiowa και UH-1H διέψευσαν τα δημοσιεύματα.

Αποστομωτική η απάντηση του ΑΓΕΕΘΑ και με στοιχεία ε;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απάντηση Φλώρου στον Βελόπουλο έκοψε την ανάσα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ