Αρχική » Viral

Ο Νεϊμάρ ψηφίζει Μπολσονάρο

H NIKE δεν επέτρεψε στον Μπολσονάρο και τον Λούλα ντα Σίλβα να γράψουν τα ονόματά τους στο πίσω μέρος των φανελών της Εθνικής Βραζιλίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Viral

Ο Νεϊμάρ ψηφίζει Μπολσονάρο στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της PSG, Νεϊμάρ, ανακοίνωσε τον υποψήφιο πρόεδρο που θα υποστηρίξει στις εκλογές στη Βραζιλία.

Ο Νεϊμάρ δημοσίευσε βίντεο δηλώνοντας ότι υποστηρίζει τον υποψήφιο του Φιλελεύθερου Κόμματος, τον Βραζιλιάνο δεξιό πρόεδρο Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Ο Βραζιλιάνος σταρ έβαλε μάλιστα στο σχετικό βίντεό του το προεκλογικό τραγούδι του Μπολσονάρου και έκανε το σύμβολο V με τα δύο του χέρια.

Στις βραζιλιάνικες εκλογές, 156 εκατομμύρια Βραζιλιάνοι θα προσέλθουν στις κάλπες.

Ο Νεϊμάρ ψηφίζει Μπολσονάρο

Ο Νειμάρ ψηφίζει Μπολσονάρο

Ο Μπολσονάρο ανήλθε στην εξουσία το 2018 ενώ τότε είχαν δηλώσει την υποστήριξή του σε αυτόν οι Ροναλντίνιο, Ριβάλντο, Τζιοβάνι, Λούκας Μόουρα, Φελίπε Μέλο και άλλοι.

Οι υποστηρικτές του Μπολσονάρο μάλιστα φορούν τις κίτρινες φανέλες της Εθνικής Βραζιλίας για να δηλώσουν την υποστήριξή τους σε αυτόν.

Μάλιστα, η NIKE, κατασκευαστής της φανέλας της Εθνικής Βραζιλίας, δεν επέτρεψε στον Μπολσονάρο και τον Λούλα ντα Σίλβα (πολιτικό του αντίπαλο, που προηγείται στις δημοσκοπήσεις) να γράψουν τα ονόματά τους στο πίσω μέρος των φανελών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νεϊμάρ ψηφίζει Μπολσονάρο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ