Αρχική » Viral

Βρήκε χρυσάφι στο ελληνικό ελαιόλαδο ζάμπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Αγόρασε εκτάσεις με ελιές στην Ερμιόνη και στη Μεσσηνία και πουλάει το ελαιόλαδο της περιοχής «χρυσάφι».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Viral
Βρήκε χρυσάφι στο ελληνικό ελαιόλαδο ζάμπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Βρήκε χρυσάφι στο ελληνικό ελαιόλαδο στην Ερμιόνη και τη Μεσσηνία ζάμπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και βγάζει εκατομμύρια.

Ο Ταχνούν Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναϊάν, σεΐχης από τα Εμιράτα αγόρασε εκτάσεις με ελιές στην Ερμιόνη και στη Μεσσηνία και πουλάει το ελαιόλαδο της περιοχής «χρυσάφι».

«Οι ελαιώνες του βρίσκονται στην Ερμιόνη όπου διαθέτει 28.000 ρίζες και στη Μεσσηνία, όπου διαθέτει άλλες 6.500, η καλλιέργεια είναι παραδοσιακή ενώ η συγκομιδή γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον», γράφει το newmoney.gr.

Βρήκε χρυσάφι στο ελληνικό ελαιόλαδο ζάμπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Όμως αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως ο Ταχνούν Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναϊάν ονόμασε το λάδι που παράγει «Hermioni» και «Hrysos» και τα πουλάει στο εξωτερικό με τιμή 36 ευρώ το λίτρο.

Μάλιστα η εταιρεία του Olivian Groves έχει κατακλίσει τις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού και έχει κλεψει τις εντυπώσεις με το ελληνικό λάδι.

Διαβάστε επίσης:

Τρέλα των Τούρκων με τον «τουρκικό καφέ» από την Ελλάδα

Toυρκία: Έφτασε ο πληθωρισμός στο 100%; – Τι δείχνει η αύξηση της τιμής στα εθνικά λαχεία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρήκε χρυσάφι στο ελληνικό ελαιόλαδο ζάμπλουτος σεΐχης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ