Αρχική » Διεθνή

Αμερικανικό Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου: Η Ρωσία προετοιμάζει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στα μετόπισθεν του ουκρανικού στρατού – Πώς θα γίνει

Οι Ρώσοι θέλουν να τελειώνουν με το θέμα της Ουκρανίας και μετά τις βόμβες θηρία πάνε τώρα να τους χτυπήσουν και από πίσω.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Αμερικανικό Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου: Η Ρωσία προετοιμάζει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στα μετόπισθεν του ουκρανικού στρατού - Πώς θα γίνει

Αμερικανικό Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου: Η Ρωσία προετοιμάζει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στα μετόπισθεν του ουκρανικού στρατού, υποστηρίζουν αναλυτές του ISW.

«Στόχος αυτών των ελιγμών είναι να διαρρήξουν τις άμυνες του ουκρανικού στρατού προς διάφορες κατευθύνσεις χτυπώντας τις θέσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από τα μετόπισθεν», σημειώνει το πρακτορείο Avia.pro.

«Για την εφαρμογή αυτής της τακτικής, φέρεται να προετοιμάζονται ταξιαρχίες αεροπορικής επίθεσης, οι οποίες θα μεταφερθούν με ελικόπτερο (…) Οι Αμερικανοί σημειώνουν ότι μια τέτοια ταξιαρχία, η 49η ξεχωριστή ταξιαρχία αεροπορικής επίθεσης, έχει ήδη συγκροτηθεί ως μέρος της 58ης Στρατιάς και επιχειρεί στην κατεύθυνση του Ζαπορόζιε», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Το ISW αναφέρει ότι αυτές οι ταξιαρχίες θα χρησιμοποιηθούν μαζί με τις χερσαίες δυνάμεις των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και όχι τις Αερομεταφερόμενες Δυνάμεις.

Το καθήκον τους είναι να βοηθήσουν το πεζικό να διαπεράσει τις άμυνες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια επιθέσεων εδάφους, χτυπώντας από τα μετόπισθεν.

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar έφτασε μέχρι την Αθήνα από την Τουρκία;

Ρωσία: Πάει να τελειώσει την Ουκρανία με βόμβες θηρία που διαλύουν τα πάντα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμερικανικό Ινστιτούτο για τη Μελέτη του Πολέμου: Η Ρωσία προετοιμάζει μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στα μετόπισθεν του ουκρανικού στρατού – Πώς θα γίνει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ