Αρχική » Διεθνή

Ρωσία: Πάει να τελειώσει την Ουκρανία με βόμβες θηρία που διαλύουν τα πάντα

«Θέλει να προκαλέσει σημαντική ζημιά στις ουκρανικές θέσεις».

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Ρωσία: Πάει να τελειώσει την Ουκρανία με βόμβες θηρία που διαλύουν τα πάντα

Ρωσία: Πάει να τελειώσει την Ουκρανία με βόμβες θηρία που διαλύουν τα πάντα γιατί θέλει γρήγορα αποτελέσματα.

Με εξαιρετικά ισχυρές βόμβες αποφασίζει να συνεχίσει τον πόλεμο με την Ουκρανία η Ρωσία.

Σύμφωνα με τον Βρετανό ειδικό, Αλέξανδρο Μερκούρη, «οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν βαριές εναέριες βόμβες FAB-1500 για να καταστρέψουν τις θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (AFU) στα δυτικά», σημειώνει το πρακτορείο Avia.pro.

Αυτές οι βόμβες είναι εξαιρετικά ισχυρές και ξεπερνούν κατά πολύ την εκρηκτική ισχύ των τυπικών βλημάτων πυροβολικού», τονίζεται.

Ρωσία: Πάει να τελειώσει την Ουκρανία με βόμβες θηρία που διαλύουν τα πάντα

«Υποψιάζομαι ότι σε όλο το μέτωπο θα βλέπουμε όλο και περισσότερη χρήση αυτών των βαριών βομβών, προκαλώντας τεράστια ζημιές στις ουκρανικές θέσεις», είπε ο Αλέναδρος Μερκούρης.

Οι FAB-1500 είναι τρεις φορές πιο ισχυρές από τα πυρομαχικά των 500 κιλών που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί εναντίον ουκρανικών μαχητικών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Βρετανό ειδικό, η «χρήση τέτοιων ισχυρών βομβών είναι η πιο αποτελεσματική και ταχύτερη στρατηγική για την καταστροφή των οχυρώσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Ντονμπάς».

«Ο ρωσικός στρατός θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί αυτές τις βόμβες στο εγγύς μέλλον, ενισχύοντας τη θέση του στο μέτωπο, ενώ μια τέτοια προσέγγιση μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στις ουκρανικές θέσεις», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Όταν λέει το ΕΛΙΑΜΕΠ ότι η Ελλάδα κακώς έχει παρατήσει τον Στρατό Ξηράς γιατί μπορεί να γίνει γενικευμένος πόλεμος με την Τουρκία τότε υπάρχει πρόβλημα

Επιλογή νέας Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων από το ΚΥΣΕΑ – Νέος ΓΕΕΘΑ ο Αντιστράτηγος Δημήτρης Χούπης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρωσία: Πάει να τελειώσει την Ουκρανία με βόμβες θηρία που διαλύουν τα πάντα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ