Αρχική » Διεθνή

Απίστευτα προκλητικός Ράμα: Έταξε Ελλάδα στους Αλβανούς και τους είπε πως κατά νόμο και έθιμο η Ελλάδα είναι και δική τους σήμερα

«Ήρθες, πάλεψες, νίκησες! Και μην το ξεχνάς ποτέ. Κατά νόμο και έθιμο, η Ελλάδα είναι δική σου σήμερα όσο και στους ίδιους τους Έλληνες».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
Απίστευτα προκλητικός Ράμα: Έταξε Ελλάδα στους Αλβανούς και τους είπε πως κατά νόμο και έθιμο η Ελλάδα είναι δική τους σήμερα

Τρέλα αυτο που έγινε με τον Έντι Ράμα στο Γαλάτσι. Όχι ότι ήρθε να μιλήσει σε Αλβανούς πολίτες, τους οποίους έφερε από την Αλβανία (σ.σ. ήρθαν στην Αθήνα 3.000 με πληρωμένα από τον Ράμα πούλμαν λέει η αλβανική αντιπολίτευση), αλλά επειδή κατηγόρησε την Ελλάδα και έταξε στο ακροατήριό του την… Ελλάδα.

Δείτε μερικά από όσα είπε ο προκλητικός Αλβανός πρωθυπουργός που έκανε προεκλογική συγκέντρωση χωρίς… εκλογές:

«Εσείς αδέρφια και αδελφές ήρθατε σε αυτό το αρχαίο λίκνο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού για να γλιτώσετε από τα ερείπια του κομμουνιστικού καθεστώτος και την κατάρα της ακραίας φτώχειας. Διασχίσατε τα βουνά. Κοιμήθηκες σε πάρκα, σε εκκλησίες, σε παγκάκια στους δρόμους. Τσάκισες την πλάτη σου με τις πιο δύσκολες δουλειές! Αντιμετώπισες κάθε είδους βάναυσες εκφράσεις της αλαζονείας του πλούσιου γείτονα προς τον φτωχό γείτονα. Έκανες δυο-τρεις δουλειές τη μέρα που δεν τελείωναν με το να απαλύνεις την πείνα με ένα πιάτο την ημέρα για να βάζεις στην άκρη τα λεφτά από δύο μη φαγωμένα γεύματα».

«Ζήσατε την ταπείνωση των μαύρων επιχειρήσεων σκόπα του τέλους του 20ου αιώνα όταν σας τράβηξαν από τα σπίτια σας με τα ρούχα σας τη νύχτα για να σας απελάσουν στην Αλβανία όπως σε μια νέα ταινία από μια πολύ παλιά εποχή της βίαιης εκτόπισης των προγόνων μας από τα σπίτια τους στη βόρεια Ελλάδα», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανοίγοντας το ψευτοθέμα των συνεργατών των Ναζί, Τσάμηδων.

«Πολλοί από εσάς αλλάξατε τα ονόματα που σας έδωσαν η μητέρα και ο πατέρας σας για να αποκτήσετε έγγραφα εργασίας και να γράψετε τα παιδιά σας στο σχολείο», είπε.

«Εσείς οι Αλβανοί της Ελλάδας είδατε παιδιά να πνίγονται στα δάκρυα γιατί ήταν τα καλύτερα στο σχολείο, αλλά δεν τους δόθηκε το δικαίωμα στην τελετή της σημαίας και το λάθος του παιδιού ήταν ότι ήρθε από τη φωλιά των δικέφαλων Αλβανών και δεν γεννήθηκε κάτω από το προστασία του λευκού σταυρού. Εσείς, οι Αλβανοί της Ελλάδας, ποτέ δεν παραδοθήκατε και θριαμβεύσατε. Καμία δύναμη ή αδικία αυτού του κόσμου δεν μπορούσε να το αναιρέσει αυτό», συμπλήρωσε.

«Βήμα-βήμα βγήκατε από το σκοτάδι της επιβίωσης ως στιγματισμένοι κάτοικοι αυτής της χώρας στο φως της ζωής ως ισότιμοι πολίτες αυτής της χώρας, με τις αξίες σας για τη λέξη δεδομένη, τη δουλειά που έγινε, την ορθότητα απέναντι στον ξένο. Κατάφερες να σταματήσεις να είσαι ξένος σε αυτή τη χώρα. Έφτιαξες τη θέση σου στην ελληνική κοινωνία κερδίζοντας τον σεβασμό του εργοδότη σου, την εμπιστοσύνη του διπλανού σου και την αξιοπρέπεια ενός ελεύθερου ανθρώπου σε μια δημοκρατική χώρα. Ήρθες, πάλεψες, νίκησες! Και μην το ξεχνάς ποτέ. Κατά νόμο και έθιμο, η Ελλάδα είναι δική σου σήμερα όσο και στους ίδους τους Έλληνες. Μαζί με τους Έλληνες, εσείς οι Αλβανοί είστε οι Ευρωπαίοι της Ελλάδας», είπε.

Τρέλα!

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Θέμα ψευτοτουρκικής μειονότητας σε Θράκη – Ρόδο – Κω και Θεσσαλονίκη θα θέσει ο Ερντογάν στον Μητσοτάκη;

Φτιάχνουν κλίμα τα τουρκικά ΜΜΕ – Ο φυσικός πλούτος πρέπει να διαμοιραστεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτα προκλητικός Ράμα: Έταξε Ελλάδα στους Αλβανούς και τους είπε πως κατά νόμο και έθιμο η Ελλάδα είναι και δική τους σήμερα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ