Αρχική » Διεθνή

Αποφασισμένο το ΝΑΤΟ: Στέλνει περισσότερα συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία!

Ξεκάθαρα είναι τα σχέδια που έχει το ΝΑΤΟ, προκειμένου να ενισχύσει την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Εξοπλιστικά Διεθνή
Αποφασισμένο το ΝΑΤΟ: Στέλνει περισσότερα συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία!

Ξεκάθαρα είναι τα σχέδια που έχει το ΝΑΤΟ, προκειμένου να ενισχύσει την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα τα κράτη-μέλη αναζητούν στα αποθέματά τους, προκειμένου να βρουν συστήματα αεράμυνας, για να στείλουν στην Ουκρανία.

Με αυτόν τρόπο θα ανταπεξέλθουν στις εκκλήσεις της Ουκρανίας και φυσικά στις δικές τους δεσμεύσεις προς τη χώρα,  προκειμένου να στηρίξουν την άμυνα της.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, επανέλαβε την επείγουσα ανάγκη για προμήθειες αμυντικού εξοπλισμού και κυρίως συστημάτων patriot.

Έτσι ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ δεσμεύτηκε ότι η συμμαχία θα παραδώσει συστήματα αεράμυνας, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το χρονικό πλαίσιο και φυσικά το τι συστήματα θα είναι αυτά.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι η Ουκρανία μπορεί να χτυπάει στρατιωτικούς στόχους ακόμα και μέσα στη Ρωσία.

ΝΑΤΟ: Δηλώσεις έκανε και ο Γενικός Γραμματέας!

«Πρέπει να θυμόμαστε περί τίνος πρόκειται, αυτός είναι ένας επιθετικός πόλεμος όπου η Ρωσία επιτίθεται σε έναν γείτονα, επιτίθεται στην Ουκρανία. Η Ουκρανία έχει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα και αυτό περιλαμβάνει επίσης, πλήγμα νόμιμων στρατιωτικών στόχων εκτός Ουκρανίας», ανέφερε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποφασισμένο το ΝΑΤΟ: Στέλνει περισσότερα συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ