Αρχική » Διεθνή

Χούθι: Από λάθος χτύπησαν το πλοίο με έδρα τον Πειραιά;

Η True Confidence φαίνεται να έχει σχέση με την Oaktree Capital Management που εδρεύει στις ΗΠΑ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή Viral
Χούθι: Από λάθος χτύπησαν το πλοίο με έδρα τον Πειραιά;

Χούθι: Από λάθος είναι πιθανό να χτύπησαν το πλοίο True Confidence με σημαία Μπαρμπάντος και έδρα εταιρεία στον Πειραιά;

«Δεν υπάρχει τρέχουσα σύνδεση με καμία αμερικανική οντότητα» σύμφωνα με την Lloyd’s List Intelligence.

Η True Confidence φαίνεται να έχει σχέση με την Oaktree Capital Management που εδρεύει στις ΗΠΑ όμως από τις 24 Φεβρουαρίου και μετά η Oaktree δεν έχει πλέον καμία σχέση με το σκάφος.

Το πρόβλημα είναι πως η αλλαγή ιδιοκτησίας, αφού πλέον το πλοίο ανήκει στην Third January Maritime Ltd, «δεν έχει περάσει σε πολλές βάσεις δεδομένων ναυτιλίας που μάλλον χρησιμοποιήθηκαν από τους Χούθι ως μέρος των κριτηρίων στόχευσης», σημειώνεται από τον Lloyd’s List Intelligence.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, τρία μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν στο φορτηγό πλοίο True Confidence και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν, τρεις εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Η Τουρκία άκουσε αυτό που δεν ήθελε – Πώς τα ΚΑΑΝ δεν θα έχουν καμία τύχη

Drone πλοία καμικάζι των Ουκρανών άρχισαν να επιτίθενται μαζικά στους Ρώσους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χούθι: Από λάθος χτύπησαν το πλοίο με έδρα τον Πειραιά;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ