Αρχική » Διεθνή

Ερντογάν: Μιλά για τους ομήρους που κρατά η Χαμάς – Συναντήθηκε με αξιωματούχους της Χαμάς – Τι φοβάται

Τι φοβάται ο Ερντογάν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Ερντογάν: Μιλά για τους ομήρους που κρατά η Χαμάς - Συναντήθηκε με αξιωματούχους της Χαμάς

Ερντογάν: Μιλά για τους ομήρους που κρατά η Χαμάς και συναντήθηκε με αξιωματούχους της Χαμάς στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέλαβε πρωτοβουλίες «για να μειώσει την ένταση στην περιοχή και να αποτρέψει απώλειες αμάχων», σημειώνει το τουρκικό haberler.com.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τουρκικό μέσο, ο «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρενέβη για τους ομήρους που κρατά η Χαμάς» ενώ είχε «συναντήσεις με αξιωματούχους της Χαμάς στην Άγκυρα».

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι «πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση έναντι της πιθανότητας να επεκταθούν συγκρούσεις σε όλη την περιοχή» και ότι η Τουρκία «είναι έτοιμη για κάθε είδους υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της διαμεσολάβησης, για να τερματιστεί η ένταση».

Διαβάστε επίσης:

Η Γερμανία θα δώσει στο Ισραήλ τα δύο Heron – Θα τα ζητήσουν πίσω και από την Ελλάδα;

Μεράλ Ακσενέρ: Οι Σύροι πρόσφυγες της Τουρκίας να πάνε στη Γάζα να πυροβολήσουν τους Ισραηλινούς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Μιλά για τους ομήρους που κρατά η Χαμάς – Συναντήθηκε με αξιωματούχους της Χαμάς – Τι φοβάται». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ