Αρχική » Διεθνή

Η ΕΕ επέβαλε κυρώσεις στη διαμετακόμιση ρωσικού LNG μέσω των ευρωπαϊκών λιμένων

Η Ρωσία δεν έχει ακόμη απαντήσει.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Η ΕΕ επέβαλε κυρώσεις στη διαμετακόμιση ρωσικού LNG μέσω των ευρωπαϊκών λιμένων

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε την υιοθέτηση του 14ου πακέτου κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Το νέο πακέτο μέτρων, το οποίο εγκρίθηκε επίσημα από το Συμβούλιο της ΕΕ, περιλαμβάνει περιορισμούς στη διαμετακόμιση ρωσικού υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) μέσω ευρωπαϊκών λιμανιών. Αυτά τα βήματα αποσκοπούν στην περαιτέρω αύξηση της πίεσης στη ρωσική οικονομία, τονίζει το avia.pro.

Σύμφωνα με δήλωση του Συμβουλίου της ΕΕ, οι νέες κυρώσεις περιλαμβάνουν πρόσθετους περιορισμούς στις εισαγωγές και εξαγωγές, καθώς και μέτρα που στοχεύουν στον περιορισμό της πρόσβασης της Ρωσίας σε σημαντικές τεχνολογίες και εξοπλισμό. Οι περιορισμοί στη διαμετακόμιση LNG μέσω των ευρωπαϊκών λιμένων θεωρούνται μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του νέου πακέτου, καθώς η Ρωσία είναι σημαντικός εξαγωγέας υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Η Ρωσία δεν έχει ακόμη απαντήσει στη δήλωση που έγινε.

Διαβάστε επίσης:

Αμείλικτα ερωτήματα από τους στρατιωτικούς για τις πυρκαγιές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΜΕΝΣ

Ελληνοτουρκικά: 250 Bayraktar και 50 AKINCI φτιάχνουν οι Τούρκοι κάθε μήνα και το Αρχύτας δεν θα το φτάνουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΕΕ επέβαλε κυρώσεις στη διαμετακόμιση ρωσικού LNG μέσω των ευρωπαϊκών λιμένων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ