Αρχική » Διεθνή

Οι Ρώσοι βρήκαν πως η Τουρκία έστελνε στην Ουκρανία πυρομαχικά διασποράς M483A1

«Η Άγκυρα έχει κάνει ένα εχθρικό βήμα προς τη Μόσχα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή

Οι Ρώσοι βρήκαν πως η Τουρκία έστελνε στην Ουκρανία πυρομαχικά διασποράς M483A1 «παρά την επίσημα δηλωμένη ουδετερότητα της Τουρκίας στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία».

Για μία ακόμα… μαχαιριά στην πλάτη της Ρωσίας από την Τουρκία κάνουν λόγο ρωσικά δημοσιεύματα, μετά την αποκάλυψη ότι «ο ουκρανικός στρατός έλαβε πυρομαχικά διασποράς M483A1 από την Τουρκία».

«Τα τουρκικά πυρομαχικά διασποράς M483A1 δεν είναι σε καμία περίπτωση λιγότερο επικίνδυνα από τα αμερικανικά. Η χρήση τους επιφέρει σημαντικές ζημιές, και παρόλο που η Τουρκία δεν έχει υπογράψει τη Σύμβαση για τα Πυρομαχικά Διασποράς, η παράδοσή τους στο Κίεβο δείχνει ότι η Άγκυρα έχει κάνει ένα εχθρικό βήμα προς τη Μόσχα», σημειώνει το πρακτορείο Avia.pro.

«Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι μιλάμε για μεταφορά περίπου 20 χιλιάδων βλημάτων M483A1 στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, κάτι που απαιτεί από την Άγκυρα να διευκρινίσει αυτό το θέμα», σημειώνεται.

Οι Ρώσοι βρήκαν πως η Τουρκία έστελνε στην Ουκρανία πυρομαχικά διασποράς M483A1

ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Έξαλλος ο Πούτιν με τους Τούρκους

 

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία για την κατασκευή υποβρυχίων στην Ελλάδα – Τι θα γίνει με τα 214

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκρυψε τη μεταγραφή του Πόνσε ακόμα κι από τον Γιάννη Παπαδόπουλο, στέλνοντας μήνυμα σε Αραούχο

Λάθος του Δένδια που επέτρεψε την επικοινωνιακή καρατόμηση του διοικητή της 111 Πτέρυγας Μάχης – Λάθος η απομάκρυνσή του;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Ρώσοι βρήκαν πως η Τουρκία έστελνε στην Ουκρανία πυρομαχικά διασποράς M483A1». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ