Αρχική » Διεθνή

Με αμερικανικούς κινητήρες οι νέες τουρκικές φρεγάτες I-Class

Οι αμερικανικοί κινητήρες θαλάσσης LM2500 τροφοδοτούν επί του παρόντος 18 τουρκικά πλοία.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Με αμερικανικούς κινητήρες οι νέες τουρκικές φρεγάτες I-Class

Με αμερικανικούς κινητήρες θα είναι τελικά οι νέες τουρκικές φρεγάτες I-Class, μετά την συμφωνία που υπέγραψαν η GE Marine με την TAIS OG-STM Partnership στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα οι αμερικανικοί κινητήρες θαλάσσης LM2500 τροφοδοτούν επί του παρόντος 18 τουρκικά πλοία.

«Θέλουμε οι ισχυρές σχέσεις της GE Marine στην Τουρκία, μαζί με τη νέα επιλογή κινητήρα στην I-Class MILGEM, να επιδείξουν τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τα ναυτικά προγράμματα της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής διατήρησης των ναυτικών δυνατοτήτων», δήλωσε ο Μαρκ Μουσένο, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της GE Marine.

Ο LM2500 φημίζεται για την αξιοπιστία του καθώς βρίσκεται σε 638 ναυτικά πλοία και είναι ο αεριοστρόβιλος επιλογής για 40 ναυτικά παγκοσμίως.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με αμερικανικούς κινητήρες οι νέες τουρκικές φρεγάτες I-Class». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ