Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Το νέο όπλο της Τουρκίας – Δεν θα δώσει ευκαιρία στον εχθρό λένε οι Τούρκοι

Θα ανιχνεύει και θα καταστρέφει πλοία και υποβρύχια.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Το νέο όπλο της Τουρκίας - Δεν θα δώσει ευκαιρία στον εχθρό λένε οι Τούρκοι

Το νέο όπλο της Τουρκίας, που όπως λένε οι Τούρκοι δεν θα δώσει ευκαιρία στον εχθρό, έκανε την εμφάνισή του στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας IDEF.

Πρόκειται για το UCA το οποίο εκτοξεύεται από F-16 και F-4 καθώς και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα όπως το Aksungur και το Akınci, σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από το στόχο.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα αποκτήσουν μια πολύ σημαντική δύναμη χάρη σε αυτό. Επιπλέον, αυτό το σύστημα έχει σοβαρές εξαγωγικές δυνατότητες», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της τουρκικής MKE, Ιλχαμί Κελές.

Το νέο όπλο της Τουρκίας – Δεν θα δώσει ευκαιρία στον εχθρό λένε οι Τούρκοι

Το νέο όπλο της Τουρκίας - Δεν θα δώσει ευκαιρία στον εχθρό λένε οι Τούρκοι

Το UCA θα ανιχνεύει και θα καταστρέφει πλοία στόχους.

Να σημειωθεί ότι το UCA έχει στόχο να περιορίσει τις κινήσεις των πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων σε αμφισβητούμενα ύδατα.

Την ίδια ώρα, ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θέλει φανατικά να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και να κάνει την Τουρκία πυρηνική δύναμη, σημειώνει δημοσίευμα.

«Αυτό το βήμα, κατά τη γνώμη του, θα επέτρεπε στην Τουρκία να γίνει ηγετική δύναμη στην περιοχή και μια μίνι υπερδύναμη ικανή να ασκήσει μια εντελώς αυτόνομη πολιτική όπως η ΛΔΚ. Βασικός εταίρος σε αυτό το εγχείρημα, φυσικά, θα είναι το Πακιστάν, μια χώρα με πυρηνικά όπλα», γράφει το ρωσικό πρακτορείο Avia.pro.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκία και το Πακιστάν έχουν ενισχύσει τους στρατιωτικούς δεσμούς τους τα τελευταία χρόνια», τονίζεται.

Σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα, πακιστανικές ειδικές δυνάμεις «συμμετείχαν σε τουρκική στρατιωτική άσκηση το 2022 με στόχο τα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: ΣΟΚ στη Δύση: Ο Ερντογάν θέλει φανατικά να αποκτήσει πυρηνικά όπλα με την βοήθεια του Πακιστάν – Το σχέδιο που αποκαλύπτουν οι Ρώσοι

Bayraktar: Πέφτουν τελικά πολύ πιο εύκολα από ότι αναμένονταν – Και με MANPAD

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το νέο όπλο της Τουρκίας – Δεν θα δώσει ευκαιρία στον εχθρό λένε οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ