Αρχική » Διεθνή

Ουκρανία: Αλλάζει τα δεδομένα ο Ζελένσκι – Μειώνει το ηλικιακό όριο επιστράτευσης!

Η Ουκρανία και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάνουν μία ανατροπή που σίγουρα θα συζητηθεί!

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Διεθνή
Ουκρανία: Αλλάζει τα δεδομένα ο Ζελένσκι – Μειώνει το ηλικιακό όριο επιστράτευσης!

Μία πολύ σημαντική απόφαση στην Ουκρανία πήρε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που αποφάσισε να ρίξει το ηλικιακό όριο επιστράτευσης από τα 27 στα 25.

Άμεσα υπέγραψε και πέρασε ένα νομοσχέδιο που προβλέπει τη συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου όλο και περισσότεροι άντρες να μπουν στη μάχη με τη Ρωσία.

Ο λόγος είναι φυσικά, ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν διαθέτουν επαρκή αριθμό, ενώ υπάρχουν και πολλές απώλειες, όπως άλλωστε σε κάθε φρικιαστικό πόλεμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο αυτό είχε ψηφιστεί ένα χρόνο πριν από τη Βουλή της Ουκρανία και από τότε όλοι περίμεναν τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Ουκρανία: Οι απώλειες και στόχος του Ζελένσκι!

Εδώ και καιρό και με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, συζητιέται πάρα πολύ η στράτευση. Ο στρατός όπως είπαμε έχει πολλές απώλειες, ωστόσο αυτές δεν έχουν αποκαλυφθεί και για στρατηγικούς λόγους.

Έτσι πάλευε να βρει εθελοντές και μισθοφόρους φυσικά που θα μπουν στο μέτωπο για χάρη της, προκειμένου να… πληγώσουν τη Ρωσία.

Αυτό δε θα μπορούσε να κρατήσει και πολύ και έτσι ψηφίστηκε αυτή η σειρά μέτρων που κάνει πιο εύκολη την επιστράτευση.

Πάντως δεν περνάει και τόσο καλά ο Ουκρανός πρόεδρος, αφού φαίνεται ότι πάρα πολλοί πολίτες θεωρούν ότι το υπάρχον σύστημα άδικο, αναποτελεσματικό και συχνά διεφθαρμένο.

Επίσης πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που υπηρετούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ζητούν να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουκρανία: Αλλάζει τα δεδομένα ο Ζελένσκι – Μειώνει το ηλικιακό όριο επιστράτευσης!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ