Αρχική » Διεθνή

Προσχέδιο συμφωνίας Wagner – Κρεμλίνου – Γυρνούν στις βάσεις τους οι μισθοφόροι – Πάει στη Λευκορωσία ο Πριγκότζιν;

«Ανακατατάξεις» προσωπικού στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
Προσχέδιο συμφωνίας Wagner - Κρεμλίνου - Γυρνούν στις βάσεις τους οι μισθοφόροι

Προσχέδιο συμφωνίας Wagner – Κρεμλίνου για αποκλιμάκωση και εγγυήσεις ασφάλειας για τους μισθοφόρους που γυρνούν στις βάσεις τους.

Ένα από τα σημεία της συμφωνίας της Wagner μπορεί να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ανακατατάξεις» προσωπικού στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας, για τις οποίες ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε άγνοια.

Ο επικεφαλής της Wagner, Γεβγκένι Πριγκότζιν, κατηγόρησε τη ρωσική στρατιωτική ηγεσία για χτυπήματα κατά των θέσεων της Wagner και κινήθηκε κατά της ρωσικής πόλης Ροστόφ, στα σύνορα με την Ουκρανία και τη Μόσχα.

«Συνειδητοποιώντας όλη την ευθύνη για το γεγονός ότι θα χυθεί ρωσικό αίμα σε μια από τις πλευρές, φεύγουμε προς την αντίθετη κατεύθυνση προς τα στρατόπεδα πεδίου, σύμφωνα με το σχέδιο», δήλωσε ο Γεβγκένι Πριγκότζιν, αναφέρει το ρωσικό ria.ru.

Άλλα ρωσικά δημοσιεύματα θέλουν την ποινική υπόθεση εναντίον του επικεφαλής του Wagner να αποσύρεται και τον Γεβγκένι Πριγκότζιν να πηγαίνει στη Λευκορωσία, μάλιστα τις σχετικές δηλώσεις έκανε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, γραμματέας Τύπου του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πουτιν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προσχέδιο συμφωνίας Wagner – Κρεμλίνου – Γυρνούν στις βάσεις τους οι μισθοφόροι – Πάει στη Λευκορωσία ο Πριγκότζιν;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ