Αρχική » Διεθνή

Ρώσοι: Η ομάδα κρούσης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου που κατευθύνεται προς τις ισραηλινές ακτές θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση

«Η Χαμάς δεν έχει τα όπλα για να επιτεθεί σε μια ομάδα κρούσης αερομεταφορέα, ωστόσο, η Χεζμπολάχ διαθέτει».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Γεωστρατηγική Διεθνή
Ρώσοι: Η ομάδα κρούσης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου που κατευθύνεται προς τις ισραηλινές ακτές θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση

Ρώσοι: Η ομάδα κρούσης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου που κατευθύνεται προς τις ισραηλινές ακτές θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση από τη Χεζμπολάχ, που διαθέτει αντιπλοϊκά συστήματα πυραύλων και πυραύλους κρουζ στον γειτονικό Λίβανο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Avia.pro, η αμερικανική δύναμη κρούσης, με επικεφαλής το USS Gerald R. Ford, στην Ανατολική Μεσόγειο, «θα μπορούσε να υποδηλώνει την επιθυμία των ΗΠΑ να παράσχουν πρόσθετη υποστήριξη σε έναν σύμμαχο στην περιοχή, ίσως ακόμη και να περιλαμβάνει πιθανή εμπλοκή σε μια αναδυόμενη κατάσταση».

«Μαζί με το Gerald R. Ford, η δύναμη κρούσης περιλαμβάνει επίσης το καταδρομικό USS Leyte Gulf με κατευθυνόμενους πυραύλους και τέσσερα αντιτορπιλικά, το καθένα εξοπλισμένο με το σύστημα πληροφοριών μάχης και ελέγχου πολλαπλών καναλιών Aegis. Αυτό το σύστημα είναι ικανό να αναχαιτίζει ταυτόχρονα πολλαπλούς βαλλιστικούς στόχους, παρέχοντας σημαντική αντιπυραυλική άμυνα στην ομάδα και τις δυνητικά γύρω περιοχές», τονίζεται.

Ρώσοι: Η ομάδα κρούσης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου που κατευθύνεται προς τις ισραηλινές ακτές θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση

«Οι ειδικοί δεν αποκλείουν ότι ως απάντηση σε τέτοιες ενέργειες, ενδέχεται να πραγματοποιηθούν επιθέσεις στην ομάδα κρούσης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου, τουλάχιστον σε περίπτωση επέμβασης των ΗΠΑ στον πόλεμο μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ», σημειώνει το avia.pro.

«Η Χαμάς δεν έχει τα όπλα για να επιτεθεί σε μια ομάδα κρούσης αερομεταφορέα, ωστόσο, η Χεζμπολάχ διαθέτει αντιπλοϊκά συστήματα πυραύλων και πυραύλους κρουζ στον γειτονικό Λίβανο», καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Νετανιάχου: Πολίτες του Ισραήλ είμαστε σε πόλεμο – Ενεργοποίησε το άρθρο 40 – O πόλεμος θα πάρει καιρό

Τουρκία: Ετσι θα χτυπάνε τα πολεμικά πλοία με τα drone από θάλασσα και αέρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Η ομάδα κρούσης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου που κατευθύνεται προς τις ισραηλινές ακτές θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ