Αρχική » Διεθνή

Νετανιάχου: Η απάντησή μας στη Χαμάς θα αλλάξει εντελώς τη Μέση Ανατολή – Δεν θα αφήσουμε λιθαράκι

«Aυτό που θα συμβεί στη Χαμάς θα είναι τρομακτικό», συμπλήρωσε.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Νετανιάχου: Η απάντησή μας στη Χαμάς θα αλλάξει εντελώς τη Μέση Ανατολή - Δεν θα αφήσουμε λιθαράκι

Νετανιάχου: Η απάντησή μας στη Χαμάς θα αλλάξει εντελώς τη Μέση Ανατολή, είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σε νέα του δήλωση, μετά την εισβολή ενόπλων στο Ισραήλ και τον θάνατο άνω των 600 Ισραηλινών καθώς και την απαγωγή σχεδόν 130 Ισραηλινών πολιτών, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

«Δεν θα αφήσουμε λιθαράκι», υπογράμμισε ο Μπένζαμιν Νετανιάχου, συμπληρώνοντας ότι «αυτό που θα συμβεί στη Χαμάς θα είναι τρομακτικό», με τις δηλώσεις να έχουν πάρει ιδιαίτερα έκταση στα τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τη δήλωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού, το μήνυμα Νετανιάχου δόθηκε στη συνάντηση με τους δημάρχους των νότιων παραμεθόριων ισραηλινών πόλεων με τη Λωρίδα της Γάζας, απ’ όπου ξεκίνησαν οι επιθέσεις της Χαμάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νετανιάχου: Η απάντησή μας στη Χαμάς θα αλλάξει εντελώς τη Μέση Ανατολή – Δεν θα αφήσουμε λιθαράκι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ