Αρχική » Διεθνή

Συγκινήσεις προκάλεσαν φωτογραφίες των δισεκατομμυριούχων Μασκ και ο Ζούκερμπεργκ.

Η φωτογραφία δείχνει τον Έλον Μασκ να φιλά στο στόμα ένα ρομπότ. Χάσαμε επεισόδια; Υπάρχει παραπληροφόρηση; Σίγουρα, δεν είμασταν όπως παλιά, όλοι είναι έτοιμοι να πιστέψουν σε ότι δημοσιεύεται, Έχετε κρίση και διαύγεια!

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή Viral
Συγκινήσεις προκάλεσαν φωτογραφίες των δισεκατομμυριούχων Μασκ και ο Ζούκερμπεργκ.

Τα social media κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Έλον Μασκ στην αγκαλιά ρομπότ. Το αφεντικό της Tesla φιλάει όμορφα ανθρωποειδή που μοιάζουν με αληθινές γυναίκες. Πολλοί άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για άλλο ένα έργο του Μασκ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Αυτές οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες!

Ο Έλον Μασκ εξέπληξε πρόσφατα με τις αποφάσεις και τις ιδέες του στις οποίες επενδύει δισεκατομμύρια δολάρια . Ο ιδιοκτήτης της Tesla αγόρασε το Twitter  κι εργάζεται για την ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης και ονειρεύεται να κατακτήσει το διάστημα.

Ο Έλον Μασκ στην αγκαλιά ενός ρομπότ

Τώρα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που υποτίθεται ότι έδειχναν το τελευταίο έργο του Μασκ. Σε όλες τις φωτογραφίες, ο δισεκατομμυριούχος φιλάει ή αγκαλιάζει ανθρωποειδή που μοιάζουν με γυναίκες.

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ και η παρέα του βρίσκονται στο τελικό στάδιο της δημιουργίας μιας συζύγου-ρομπότ. Οι παραδόσεις των Robot Wives αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2023.

Παρόμοια ανάρτηση δημοσίευσε ο ιδιοκτήτης μιας κατασκευαστικής εταιρείας – Daniel Marven. Έγραψε μεταξύ άλλων ότι η ρομποτική σύζυγος, Catnilla, είναι διαδραστική, «εργάζεται με την ηλιακή ενέργεια και είναι εξοπλισμένη με αισθητήρια μέσα που την κάνουν να νιώθει λυπημένη και χαρούμενη».

Αποδεικνύεται ότι καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν είναι αληθινή. Αν και ο Έλον Μασκ έχει πολλές αμφιλεγόμενες εργασίες και εργάζεται πάνω σε ρομπότ, αλλά δεν σκοπεύει να δημιουργήσει μια «τεχνητή σύζυγο».

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media δημιουργήθηκαν από τεχνητή νοημοσύνη. Αν και δεν μπορείτε να το δείτε με την πρώτη ματιά, με μια πιο προσεκτική εξέταση μπορείτε να δείτε τις ατέλειες των πινάκων. Τα χέρια του Μασκ και των ρομπότ είναι τοποθετημένα με αφύσικο τρόπο και δεν έχουν τις σωστές αναλογίες. Επίσης, οι ίδιες οι πόζες εγείρουν πολλές αμφιβολίες.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από τον ίδιο καλλιτέχνη που δημιούργησε τα περίφημα πλάνα του Πάπα Φραγκίσκου φορώντας ένα σακάκι Balenciaga. Εκτός από τον Έλον Μασκ, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει μια σχέση με ανθρωποειδή. Παρόμοια πλάνα δείχνουν τον δισεκατομμυριούχο στην αγκαλιά ρομπότ να θυμίζει γυναίκες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκινήσεις προκάλεσαν φωτογραφίες των δισεκατομμυριούχων Μασκ και ο Ζούκερμπεργκ.». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ