Αρχική » Διεθνή

Σεισμός στην Τουρκία: Απίστευτα κατασκευαστικά λάθη – Διαφορετικά κτίρια είχαν κοινούς τοίχους και κολώνες

Σιγά, σιγά στην επιφάνεια έρχονται τα κατασκευαστικά εγκλήματα που είχαν γίνει σε πολλά από τα κτίρια που κατέρρευσαν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή
Σεισμός στην Τουρκία: Απίστευτα κατασκευαστικά λάθη -

Σεισμός στην Τουρκία: Απίστευτα κατασκευαστικά λάθη έρχονται στο φως μετά τους δύο καταστροφικούς σεισμούς μεγέθους 7,7 και 7,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ.

Πάνω από 8.000 κτίρια καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις ενώ έως αυτή την ώρα πάνω από 21.000 έχουν χάσει την ζωή τους στην Τουρκία (σ.σ. πάνω από 3.000 οι νεκροί και στην Συρία από τους δύο σεισμούς).

Σιγά, σιγά στην επιφάνεια έρχονται τα κατασκευαστικά εγκλήματα που είχαν γίνει σε πολλά από τα κτίρια που κατέρρευσαν.

Σεισμός στην Τουρκία: Απίστευτα κατασκευαστικά λάθη

Οπως βλέπετε στην φωτογραφία, υπήρχαν πολυκατοικίες οι οποίες μοιράζονταν τους ίδους τοίχους. Δηλαδή ο εξωτερικός τοίχος της μιας πολυκατοικίας ήταν ο εσωτερικός τοίχος της αλλης.

Δείτε στην φωτογραφία πως ακόμα και η τηλεόραση μένει καρφωμένη στον τοίχο της διπλα πολυκατοικίας που όμως είναι ο τοίχος του σαλονιού διαμερίσματος διπλανής πολυκατοικίας.

Σεισμός στην Τουρκία: Απίστευτα κατασκευαστικά λάθη -

Φυσικά ούτε λόγος για… κολώνες.

Να σημειωθει πως ήδη έχουν συλληφθεί εννιά άτομα στην Τουρκία, οι οποίοι ελέγχονται για κακοτεχνίες και κομμένες κολώνες σε κτίρια τα οποία κατέρρευσαν.

Διαβάστε επίσης:

Έκοψαν τη σύνδεση οι Τούρκοι μόλις άκουσαν ότι είναι από Ελλάδα;

Σεισμός στην Τουρκία: Η ΕΜΑΚ πάει σε περιοχές που δεν έχει πατήσει άνθρωπος από τον κρατικό μηχανισμό της Τουρκίας – Τους υποδέχονται σαν ήρωες γι’ αυτό έκλεισε το twitter o Ερντογάν;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός στην Τουρκία: Απίστευτα κατασκευαστικά λάθη – Διαφορετικά κτίρια είχαν κοινούς τοίχους και κολώνες». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ